ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II LED 104key NX Red USB US Black/Grey

код товару: 90MP02D6-BKUA01
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II LED 104key NX Red USB US Black/Grey:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Повнорозмірна
Кількість клавіш 104 шт
Комплектація клавіатура
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Повнорозмірна
Довжина кабеля 2 м
Тип перемикачів ROG NX Red
Кількість клавіш 104 шт
Частота опитування 8000 Гц
Підсвічування
Особливості
Підсвітка LED
Хід клавіш високий
Конструкція клавіш класична
Розкладка клавіатури англійська
Колір клавіш чорний
Додатково
Особливості Вбудована пам'ять
Звуковбирна піна
Anti-Ghosting
Комплектація клавіатура
Сумісність з ОС Windows
Фізичні
Колір чорний
Вага 1113 г
Габарити ( ВxШxГ ) 38х435х165 мм
Матеріал пластик
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 490 мм
Висота 80 мм
Довжина 240 мм
Вага 2.16 кг
Об'єм 0.0094 м3
Клавіатура ASUS ROG Strix Flare II LED 104key NX Red USB US Black/Grey 90MP02D6-BKUA01. ROG Strix Flare II — це чудова ігрова клавіатура, з якою можна по-справжньому запалювати у грі. Вона заряджена інноваціями, зокрема оснащена механічними перемикачами ROG NX, двокомпонентними ковпачками для клавіш із PBT-пластику, шумопоглинальним пінистім матеріалом. Клавіатура може похвалитися також високою частотою опитування (8000 Гц), низьким часом відгуку (0,125 мс), окремими регуляторами для керування відтворенням мультимедійних файлів та підставкою під зап'ястя.
8049 грн*
немає в наявності
Де купити: ASUS Клавіатура ROG Strix Flare II LED 104key NX Red USB US Black/Grey:
Click.com.ua
Клавиатура Asus ROG Strix Flare II LED 104key NX Red US Black/Grey (90MP02D6-BKUA01)
Mekka
Клавиатура ASUS ROG Strix Flare II LED 104key NX Red USB US Black/Grey (90MP02D6-BKUA01)

ROG Strix Flare II

Геймерська механічна клавіатура ROG Strix Flare II: частота опитування 8000 Гц, перемикачі ROG NX, металеві мультимедійні регулятори, підставка під зап'ястя

  • Миттєвий відгук: частота опитування 8000 Гц, завдяки чому час відгуку становить 0,125 мс — у 8 разів швидше, ніж в інших геймерських клавіатур топ-класу
  • Механічні перемикачі ROG NX: змащений шток для плавного ходу, змащений корпус для усунення шумів під час руху, швидке спрацьовування та оптимізовані інженерами ROG криві зусилля для чудового й стабільного тактильного відчуття під час натискання.
  • Двокомпонентні ковпачки ROG з PBT-пластика: міцні ковпачки з профілем середньої висоти та коротшими штоками зменшують хитання клавіш і мають напівпрозорий шрифт ROG
  • Стабілізатор перемикачів ROG: спеціально розроблений для забезпечення плавного натискання клавіш і стабільності ходу довгих клавіш
  • Покращені акустичні характеристики: вбудована звукопоглинальна піна допомагає поглинати шуми та відлуння всередині клавіатури
  • Інтуїтивне керування: окремі регулятори керування мультимедійними функціями, розташовані у правому верхньому куті клавіатури
  • Ергономічний дизайн: від’єднувана підставка під зап’ястя
  • Зручність підключення: наскрізний порт USB для легкого підключення ще одного пристрою
ДЛЯ ЯСКРАВИХ ПЕРЕМОГ

ROG Strix Flare II — це чудова ігрова клавіатура, з якою можна по-справжньому запалювати у грі. Вона заряджена інноваціями, зокрема оснащена механічними перемикачами ROG NX, двокомпонентними ковпачками для клавіш із PBT-пластику, шумопоглинальним пінистім матеріалом. Клавіатура може похвалитися також високою частотою опитування (8000 Гц), низьким часом відгуку (0,125 мс), окремими регуляторами для керування відтворенням мультимедійних файлів та підставкою під зап'ястя.

ІНТУЇТИВНЕ КЕРУВАННЯ

Металеві мультимедійні клавіші розміщені так, щоб завжди бути під рукою. Крім того, їх можна запрограмувати для використання в ролі «гарячих» клавіш. Коліщатко дає змогу налаштовувати гучність і вимикати звук, а окремий поворотний регулятор — повторно відтворювати й пропускати треки, розпочинати та призупиняти їх відтворення.

МИТТЄВИЙ ВІДГУК

Високошвидкісний USB-контролер забезпечує частоту опитування 8000 Гц, яка оновлює введені дані до 8 разів швидше, ніж клавіатури конкурентів, зменшуючи затримку з 1 мс до всього 0,125 мс.

МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ
ROG NX

Механічні перемикачі ROG NX зі змащеним штоком для плавного ходу, змащеним корпусом основи для усунення шумів під час руху пружини, швидким спрацьовуванням та оптимізованими інженерами ROG кривими зусилля для чудового й стабільного тактильного відчуття під час натискання клавіш.

RED
ЛІНІЙНИЙ ВІДГУК, ШВИДКЕ СПРАЦЬОВУВАННЯ

Механічні перемикачі ROG NX Red спрацьовують на відстані 1,8 мм. Клавіша починає рух при застосуванні сили в 40 гс, що запобігає випадковому натисканню. Для спрацьовування потрібна сила в 55 гс – оптимально для чіткого тактильного відгуку. Таким чином, перемикачі ROG NX Red забезпечують плавний рух і миттєве спрацьовування клавіш.

1,8 мм

Точка спрацьовування

40 гс

Початкова сила

55 мм

Повна сила

УДОСКОНАЛЕНІ ПЕРЕМИКАЧІ
КОВПАЧКИ ROG PBT DOUBLESHOT

Ковпачки ROG, виготовлені з PBT-пластика методом лиття під тиском, забезпечують довговічність і тактильні відчуття продукту преміум-класу. Клавіші мають оптимізовану для ігор конструкцію: використовуються ковпачки середньої висоти й більш укорочений шток у порівнянні з іншими рішеннями для зменшення розгойдування клавіш і підвищення комфорту користувача.

СТАБІЛІЗІТОР ПЕРЕМИКАЧІВ ROG

Спеціально оптимізований і змащений стабілізатор перемикачів значно зменшує тертя при натисканні клавіш у порівнянні з традиційними механізмами стабілізатора. Це забезпечує плавне та стабільне натискання клавіш для таких довших клавіш, як клавіші пробілу, Shift та Enter.

ЗВУКОПОГЛИНАЛЬНА
ПІНА

Піна поглинає різні звуки й відлуння для покращення акустичних характеристик.

AURA SYNC

Клавіатура наділена повноколірним підсвічуванням Aura, яка налаштовується індивідуально для кожної клавіші й синхронізується з іншими Aura-сумісними пристроями навіть при підключенні.

Статичне

Дихання

Цикл

Веселка

Зоряна ніч

Стробування

Музика

Адаптивне

Темінь

Smart

ARMOURY CRATE

Armoury Crate — це єдиний програмний центр керування системою та підсвічуванням. З його допомогою можна також на свій смак налаштувати параметри клавіатури: створити профілі з налаштуваннями для різних програм, запрограмувати клавіші, записати макроси тощо.

ВБУДОВАНА ПАМ’ЯТЬ

До шести профілів (зокрема 5 профілів користувача), які можна використовувати в будь-який час.

РОЗПІЗНАВАННЯ
ОДНОЧАСНОГО
НАТИСКАННЯ

Клавіатура здатна коректно обробляти будь-яку кількість одночасних натискань клавіш.

БЛОКУВАННЯ КНОПКИ WINDOWS

Відключення кнопки Windows одним натисканням для комфорту у грі.

ЗАПИС МАКРОСІВ
«НА ЛЬОТУ»

Клавіші з можливістю програмування (запису макросів) не виходячи з гри..

ДОДАТКОВИЙ
ПОРТ USB

Для підключення ще одного периферійного пристрою або заряджання мобільного гаджета клавіатура має наскрізний порт USB 2.0.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів