Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Бездротова настінна кнопка для активації пожежної тривоги вручну Manual Call Point, jeweller, бездротовий, червоний

Ajax Бездротова настінна кнопка для активації пожежної тривоги вручну Manual Call Point, jeweller, бездротовий, червоний

код товару: 000037734
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Ajax Бездротова настінна кнопка для активації пожежної тривоги вручну Manual Call Point, jeweller, бездротовий, червоний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кнопка
Тип кріплення на стіну
Колір червоний
Основні
Тип кнопка
Тип кріплення на стіну
Колір червоний
Кількість 1 шт.
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 50 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.29 кг
Об'єм 0.0010 м3
Ajax Manual Call Point - це бездротова кнопка ручної активації тривоги, яка дозволяє активувати тривогу в екстреній ситуації. Для скидання кнопки використовується спеціальний інструмент (ключ), що входить у комплект. Цей пристрій призначений виключно для встановлення всередині приміщень.
2099 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Ajax Бездротова настінна кнопка для активації пожежної тривоги вручну Manual Call Point, jeweller, бездротовий, червоний:
Інтернет магазини
AMoyo
Бездротова кнопка пожежної тривоги Ajax Manual Call Point, jeweller, червоний (000037734)
Comtrading
Беспроводная настенная кнопка для активации пожарной тревоги вручную Ajax Manual Call Point, jeweller, беспроводной, красный
Itbox
Тревожная кнопка Ajax Manual Call Point RED
Mekka
Бездротова настінна кнопка для активації пожежної тривоги вручну для житлових об'єктів Ajax Manual Call Point, jeweller, бездротовий, червоний (000037734)
brain.com.ua
Тревожная кнопка Ajax Manual Call Point RED
Національні мережі
24 Moyo.ua
Бездротова кнопка пожежної тривоги Ajax Manual Call Point, jeweller, червоний (000037734)
Принцип роботи

Кнопка ManualCallPoint дає змогу активувати тривогу за екстреної ситуації. Для цього підніміть прозору захисну кришку (якщо вона встановлена) та натисніть на центральну частину (відновлюваний крихкий елемент). Крихкий елемент зміщується всередину та здіймає тривогу, а зверху і знизу від нього з’являються дві жовті смуги, що вказують на стан пристрою.

За відповідних налаштувань система активує вбудовані сирени пожежних датчиків та сирени вторгнення. Відтак сигнал тривоги надходить на пульт централізованого спостереження (ПЦС), а користувачі отримують звукові сповіщення про тривогу в застосунку Ajax. Система дає змогу налаштувати Критичні оповіщення, що надійдуть, навіть якщо вимкнути звук або активувати режим «не турбувати».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів