Головна - Споживчі товари і електроніка - ТВ, Фото, Відео, Аудіо - Аудіо-/відеосистеми - Навушники - Poly - Гарнітура комп'ютерна стерео On-ear Voyager Focus 2-M з підставкою для заряджання, USB-A, Bluetooth, односпрямований, ANC, Acoustic fence, сертифікат Microsoft Teams, чорний

Poly Гарнітура комп'ютерна стерео On-ear Voyager Focus 2-M з підставкою для заряджання, USB-A, Bluetooth, односпрямований, ANC, Acoustic fence, сертифікат Microsoft Teams, чорний

код товару: 77Y87AA
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Poly Гарнітура комп'ютерна стерео On-ear Voyager Focus 2-M з підставкою для заряджання, USB-A, Bluetooth, односпрямований, ANC, Acoustic fence, сертифікат Microsoft Teams, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип гарнітура
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м / 50 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 173 г
Основні
Тип гарнітура
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м / 50 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Версія bluetooth 5.1
Технічні
Частотний діапазон 20 до 20 кГц
Варіанти підключення USB
Bluetooth
USB Type-C
Діаметр динаміка 32 мм
Мікрофон
Частотний діапазон мікрофона 100 Гц до 6.8 кГц
Додатково
Комплектація чохол для транспортування
зарядний кабель /(micro USB)
короткий посібник користувача
гарнітура /(Poly Voyager Focus 2)
USB Type-C Bluetooth адаптер BT700
Особливості відповісти / закінчити розмову
Голосове сповіщення /(гучність максимальна/мінімальна; звук вимкнено/ввімкнено/приглушено; статус підключення; годин у режимі розмови; низький заряд батареї)
оптимізація для Microsoft Teams
голосовий помічник /(Siri; Google)
керування гучністю
кнопка вимкнення звуку
акустичний захист SoundGuard
кнопка увімкнення/вимкнення живлення
Системні вимоги Windows
macOS
Акумулятор
Час роботи 25 год (в режимі розмови, ANC та індикатор онлайн вимкнені); До 16 годин (у режимі розмови, ANC та індикатор онлайн ввімкнені, налаштування за замовчуванням); До 40 годин (в режимі прослуховування музики, ANC вимкнено); До 24 годин (в режимі прослуховування музи
Час зарядки 2 год
Тип батареї Li-Ion
Фізичні
Колір чорний
Вага 173 г
Розміри 155x66x182 мм
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 120 мм
Довжина 210 мм
Вага 0.71 кг
Об'єм 0.0048 м3
Гарнітура Poly Voyager Focus 2 дозволяє створити навколо користувача область фокусування та залишатися зібраним під час відеоконференцій чи прослуховування музики/медіа зі стереозвуком. За допомогою покращеної трирівневої цифрової системи шумозаглушення ANC найважливіші розмови пройдуть без перешкод і з впевненістю.
13164 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Poly Гарнітура комп'ютерна стерео On-ear Voyager Focus 2-M з підставкою для заряджання, USB-A, Bluetooth, односпрямований, ANC, Acoustic fence, сертифікат Microsoft Teams, чорний:
Інтернет магазини
Comtrading
Гарнитура Poly Focus 2 - M USB-A HS with Charge Stand Stereo
Iphouse.com.ua
Гарнітура стерео комп'ютерна On-ear Poly Voyager Focus 2-M з підставкою для заряду
Mekka
Гарнитура компьютерная стерео On-ear Poly Voyager Focus 2-M с подставкой для зарядки, USB-A, Bluetooth, всенаправленный, ANC, Acoustic fence, сертификат Microsoft Teams, черный (77Y87AA)
Moyo
Гарнитура компьютерная стерео On-ear Poly Voyager Focus 2-M с подставкой для зарядки (77Y87AA)
Скарби (ckapbu.com)
Гарнитура Poly (77Y87AA)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Гарнитура компьютерная стерео On-ear Poly Voyager Focus 2-M с подставкой для зарядки (77Y87AA)
Особливості:

Кришталево чистий звук

Усе ясно й зрозуміло. Співрозмовник почує кожне слово. Прихований тримач мікрофона не лише чудово приглушує шум, а в поєднанні з технологією Acoustic Fence буквально створює віртуальну безшумну бульбашку прямо перед вашим ротом.

Така легка, що майже не відчувається

Не втрачайте фокуса протягом усього заклопотаного дня завдяки зручному наголів’ю, оснащеному ременем з підкладкою, й м’яким амбушурам. Гарнітура Voyager Focus 2 розроблена з думкою про клієнта — щоб ви залишалися зібраними й продуктивними протягом усього дня.

Спокій і сфокусованість

Проста у використанні гарнітура з інтелектуальними датчиками для відповіді/вимкнення звуку дзвінків і відтворення/призупинення музики. Інтелектуальна мікрофонна стійка автоматично захоплює звук ліворуч і праворуч, байдуже, з якого боку одягнена гарнітура.

Створена для сумісності

Працюйте з пристроями на ваш вибір: ПК через Bluetooth®-адаптер BT700 на USB-A чи USB Type-C? у комплекті й мобільним телефоном через Bluetooth v5.1. Всі гарнітури та персональні спікерфони Poly сумісні з найпопулярнішими голосовими платформами. Рішення Poly забезпечують чудову якість звуку як для вас, так і для співрозмовника незалежно від обраної платформи. Гарнітури сумісні з Microsoft Teams, Skype для бізнесу, Zoom, Cisco, Google, Mitel, Rubbon, Avaya, Alcatel Lucent, Amazon AWS та багатьма іншими платформами.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів