Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R133460

Об’єктив SONY 12-24mm f/2.8 GM NEX FF (SEL1224GM.SYX)

В наявності
146 785 грн
Об’єктив SONY 12-24mm f/2.8 GM NEX FF (SEL1224GM.SYX) Оплата частинами ПриватБанк  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
24 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Об’єктив SONY 12-24mm f/2.8 GM NEX FF (SEL1224GM.SYX)

Висока роздільна здатність за надширококутного фотографування

Зум FE 12-24mm F4 G охоплює найширший асортимент повнокадрових об'єктивів із байонетом E і забезпечує творчу свободу під час фотографування пейзажів, міст, архітектури та інших масштабних об'єктів. Продумана надширококутна оптика дає змогу знімати широкі сцени з динамічною перспективою й потужними роздільною здатністю й чіткістю.

Чудова роздільна здатність на всій площі кадру

Завдяки чотирьом асферичним елементам та інноваційному оптичному дизайну ефективно придушуються оптичні аберації, чого досить проблематично досягти в ширококутних об'єктивах. Цей об'єктив має чудову роздільну здатність і повністю відповідає концепції G Lens у всьому діапазоні фокусних відстаней.

Супернизькодисперсійне скло покращує роздільну здатність і контрастність

Щоб мінімізувати хроматичні аберації, в об'єктиві використовуються одне супернизькодисперсійне та три низькодисперсійні скла. Ефективне зниження хроматичних аберацій дає змогу збільшити різкість і чіткість зображення всією площею кадру.

Чіткість і контрастність за будь-якого освітлення

Оригінальне покриття Nano AR від Sony пригнічує небажані віддзеркалення, які можуть стати причиною відблисків і двоїння зображення під час фотографування з підсвіткою або за складних умовах освітлення, й забезпечує незмінно високу контрастність і чіткість. Брак відблисків від світла, що падає під різними кутами, дає більше свободи під час постановки кадру та фотографування сцен. (1. Покриття Nano AR /2. Скло /3. Світло, що пропускається).

Компактність, легкість і мобільність

Завдяки продуманому оптичному дизайну вдалося неабияк скоротити довжину корпусу, а також діаметр фронтальної частини об'єктива. Водночас оптичні характеристики залишаються незмінно високими на будь-якій фокусній відстані та за будь-якої діафрагми. Невеликі розміри та мала вага (всього 565 грамів або 20 унцій) роблять цей об'єктив зручним у перенесенні.

Швидке та тихе автофокусування для фото- та відеозапису

Якщо для фотографування важливе швидке автофокусування й ефективне спостереження за об'єктом, то під час запису відео одну з ключових ролей грає тиха робота обладнання. У цьому об'єктиві використовується передовий механізм фокусування, який приводиться в дію системою Direct Drive SSM (DDSSM) від Sony. Отже, ви маєте швидке та точне автофокусування й плавну, тиху роботу.

Висока надійність навіть у найсуворіших умовах

Об'єктив надійно захищений від вологи та пилу, отже, його можна використовувати в найжорсткіших умовах: під дощем, за вітру та не тільки.

Переваги під час запису відео

Завдяки постійному максимальному розкриттю діафрагми f/4 на всьому діапазоні фокусних відстаней із цим об'єктивом завжди вдається домогтися потрібної експозиції. Прогресивний автофокус вирізняється високою швидкістю й точністю, що дає змогу чітко відстежувати об'єкти за ширококутного фотографування та створювати сцени з неймовірною перспективою.

Плавна робота й універсальність

Об'єктив має регульовану кнопку утримання фокусування, на яку можна призначати й інші функції, що забезпечує додатковий контроль під час фотографування. Змінювати режими роботи можна перемикачем AF/MF. У ручному режимі фокусування дуже швидке та чутливе, а затримка практично непомітна.

Вбудована бленда об'єктива

Вбудована бленда об'єктива ефективно блокує світло, що падає, яке може призвести до відблисків або двоїння зображення, й забезпечує оптимальну чіткість і контрастність навіть за найширших кутів запису. Кришка з комплекту об'єктива ідеально сідає на вбудовану бленду.

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму