з 09:00 до 21:00
Набір ігрових фігурок Lil Woodzeez 292030SQL Сім'я Черепашок 6005M
Набір ігрових фігурок Lil Woodzeez 292030SQL Сім'я Черепашок 6005M
899

Набір ігрових фігурок Lil Woodzeez 292030SQL Сім'я Черепашок 6005M

Код: 138712
В наявності
899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Черепашок

  • Тип – ігрові фігурки.
  • Вид - фігурки тварин.
  • Серія – Families.
  • Рекомендований вік – від 3-х років.
  • Розміри – 19.1 x 8.9 x 16.3 см (упаковка).
  • Матеріал – тканина.

З 1897 року американська компанія Branford випускає серії іграшкових звірят під брендом Li`l Woodzeez, котрі стали улюбленими у дітлахів на всіх континентах. Всі казкові фігурки виробляються з флокірованого (бархатного), але водночас зносостійкого та екологічно чистого матеріалу, який дуже приємний на ощупь.

Li'l WOODZEEZ - це чудові колекційні флокові фігурки лісових мешканців.

Всі серії Li`L Woodzeez діляться на сім'ї, які відрізняються одна від одної заняттями, способом життя, професіями. Тут усі лісові мешканці живуть і працюють на добробут один одного. Кожна сім'я звіряток займається власною справою і кожен прожитий тут день — це подія!

До кожного комплекту Li`l Woodzeez додається книжка-казка, у якій описується докладно (з іменами) життя звірячої сім'ї. До кожної батьківщини звірят можна купити будиночок, меблі, аксесуари. Все виконано дуже скрупульозно, детально, достовірно. З такою меблями та наборами для пікніку до гри приєднаються навіть дорослі.

Граючи з комплектами звіряток Li`l Woodzeez, дитина буде розвивати фантазію та воображення, знайомитися з різними професіями та вчитися доброті.

Сім'я сов Вузвіль

Сім'я сов Вузвіль очолює охоронну фірму «Долорес і Оуен», разом зі своїми дітьми спостерігає за всім, що відбувається зі своєї сторожової вежі. Саме звідси вони слідкуватимуть за тим, щоб у долині все було добре.

Сім'я Їжаків Свіпер

Коли у їжаків Маї і Вуша занадто багато роботи в домі, вони кличуть на допомогу своїх діток-близнят Мопі і Дасті. Вони старанні працівники, але не можуть утриматися від пустощів. Після несчастного випадку і візиту до лісової лікарні вони зрозуміли, що життя — це не тільки робота, а й не тільки гра.

Сім'я скунсів Уіфпаф

Завдяки скунсам Джасмін і Якобу та їх донькам-близнючкам Айріс і Віолетті вся долина приємно пахне. Сім'я скунсів збирає ягоди та трави, потім з усього цього вигадує спеціальні аромати та мийні засоби для підтримки чистоти та свіжості. Більше жодних неприємних запахів! Навіть від свалки йде аромат роз.

Сім'я єнотів Дігаділі

Роза і Рокко небайдужі до старих промов. Вони займаються переробкою і лагодженням непотрібного хлама і створюють з нього шедеври. Все, що потрібно, — трохи фантазії та терпіння.

Сім'я мишок Хендіденді

Коли щось ламається, лісові жителі мчать у майстерню мишей Хендіденді. Саме там миші Мімі і Бенжамін, а також їхні діти Ніблз і Санні лагодять абсолютно все: від скрипучих шкільних парт до зіпсованих шлангів та зламаних іграшок. Сім'я Мишей Хендіденді перетворити навіть найстарішу річ на нову.

Сім'я бобрів Вотервагл

Бобрятка Таппер і Тіні збирають свіжі випрану білизну і насолоджуються ароматом чистих накрохмалених простирадл. Їхні батьки Лулу і Боббі приймають їх витівки, але поки що не усвідомлюють, що аромат свіжості буде надзвичайно важливим у долині.

Сім'я білок Бушітейл

Пекарня славиться своїми найсмачнішими яблучними пирогами. Білки Меггі і Олівер займаються випічкою, їх дітки Генрі і Хані збирають і чистять яблука, у той час як їхня бабуся Агнес стежить, щоб пироги пеклися до золотистої корочки. Потім білки розвозять пироги на спеціальному двомісному велосипеді.

Збірні бархатні колекції

Колекція Bobbleheads – це звірята, упаковані по одному в капсули у вигляді жолудів. У жолуді, крім основного вихованця, є вкладиш для серії. Фігурки серії умовно розділені на категорії за рідкістю: звичайні, рідкісні, дуже рідкісні, суперрідкісні! Шкірна іграшка Bobblehead має свою особистість і є частиною родин Li'l Woodzeez. Вони чудове доповнення до колекції Li'l Woodzeez. Ці вишукані іграшки подобаються маленьким і дорослим колекціонерам. Для зберігання фігурок є спеціальний «Розовий кейс».

Серед наборів, наприклад, є "Великий котедж", "Веселий кемпінг", "Дом на дереві", "Пекарня", "Літак", "Квітковий будиночок і батьківщина Кролів".

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Набір ігрових фігурок Lil Woodzeez 292030SQL Сім'я Черепашок 6005M
Набір ігрових фігурок Lil Woodzeez 292030SQL Сім'я Черепашок 6005M
899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових