з 09:00 до 21:00
Мережеве сховище (NAS) Synology DS220J
Мережеве сховище (NAS) Synology DS220J
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DS220J 0
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DS220J 1
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DS220J 2
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DS220J 3
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DS220J 4

Мережеве сховище (NAS) Synology DS220J

Код: 364285
Закінчився
Продано
Опис

Просте і універсальне приватне хмара DS220j - це система NAS базового рівня з 2 відсіками, призначена для дому та персонального використання і дозволяє зберігати фотографії, відео та документи, а також обмінюватися ними. Це приватна хмарне рішення створено на базі відзначеної нагородами операційної системи DiskStation Manager (DSM) з інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом. Вона забезпечує надійний захист даних і дозволяє створювати резервні копії цифрових ресурсів на комп'ютерах і мобільних пристроях без додаткових витрат.

Централізоване рішення для резервного копіювання цифрових пристроїв Комплексне рішення Synology для резервного копіювання даних в декількох версіях захищає ваші цифрові ресурси на комп'ютерах (Windows / Mac) і мобільних телефонах (Android / iOS) від шкідливих атак, в тому числі від зростаючої кількості загроз програм-вимагачів на підставі шифрування даних.

Передача потокового даних на телевізор Використовуйте Synology NAS в якості домашнього концентратора мультимедіа і виконуйте потокову передачу цифрового контента на улюблені електронні пристрої, наприклад комп'ютери, мобільні телефони, телевізор Samsung, медіаплеєри Apple TV і Google Chromecast, а також пристрої DLNA.

Технологія Synology Hybrid RAID (SHR) Управляти системою зберігання даних легко і просто з технологією Synology Hybrid RAID (SHR). SHR - це автоматизована система управління RAID, яка дозволяє легко створювати і збільшувати ємність томів, а також виконувати міграцію типів RAID без необхідності в докладної інформації про налаштування RAID. SHR забезпечує надмірність 1 диска для захисту даних в разі збоїв дисків.

економічність SHR максимально підвищує ємність вашого масиву RAID при використанні жорстких дисків різних розмірів. Розрахуйте потреба в RAID.

просте управління Рекомендується для нових користувачів, що не володіють глибокими технічними знаннями, але бажаючих захистити дані за допомогою технології RAID. Зрозумілі інструкції майстра допоможуть вам виконати всі необхідні дії під час першої установки.

масштабованість Миттєво додавайте нові диски одним натисканням кнопки в диспетчері зберігання. Детальніше про SHR.

гнучкість При створенні томи заздалегідь продумайте план і залиште пусте нерасподілений простір для майбутнього використання.

Повна інтеграція з мобільними пристроями Мобільні додатки Synology забезпечують швидкий і безпечний доступ до даних, де б ви не знаходилися.

Файловий сервер і управління Вбудовані багатофункціональні служби управління файлами і обміну.

Мультимедіа Скористайтеся мультимедійним рішенням для управління, потокової передачі і відтворення.

Hyper Backup Зберігайте кілька резервних версій за рахунок інкрементного резервного копіювання на рівні блоків і дедуплікаціі з урахуванням версій.

Інтерфейс DSM Удостоєна нагород операційна система з інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом і потужними можливостями.

Безпека Оновлювані вбудовані універсальні засоби забезпечення безпеки для боротьби з постійно з'являються погрозами.

універсальний сервер Заощаджуйте на додаткових інвестиціях завдяки інтеграції вашої системи NAS з різними мережевими службами, інтернет-службами, поштовими службами, а також додатками для управління.

Характеристики
Габарити та вага
165 x 100 x 225.5 мм. 880 г
Комплектація
основное устройство набор принадлежностей адаптер источника питания кабель питания сетевой
Операційна система
Підтримка RAID
raid1, raid0, jbod
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мережеве сховище (NAS) Synology DS220J
Мережеве сховище (NAS) Synology DS220J
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових