Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R172344

Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version]

В наявності
1 299 грн
Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version] Оплата частинами ПриватБанк  3 Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version] Оплата частинами MonoBank  3 Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version] Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
0 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version]

«Хіба ти злодій? Хіба ти монстр? » — питає свого сина нещадний диктатор, оглядаючи протестувальників, які вийшли на вулиці з закликами до революції. Антон Кастільо прийшов до влади завдяки обіцянкам відновити колишню велич Яри — острівної держави, що колись процвітала. За всяку ціну він має намір зробити Яру справжнім раєм… таким, яким бачить його він сам. Його син, 13-річний Дієго, віддано слідує ідеям батька, який жорсткою рукою контролює Яру, визначаючи її майбутнє.

Яра розташована в самому серці Карибських островів. Це тропічний рай, де здається, ніби час зупинився. Десятиліття економічних санкцій виявилися вкрай руйнівними. Збідніле населення розривають внутрішні конфлікти. Дехто з жителів сліпо слідує за Антоном, а хтось був змушений підкоритися. Все — заради того, щоб знову зробити країну раєм. Посилення деспотичних порядків призводить до того, що народний гнів досягає точки кипіння, і по всій країні спалахують повстання.

Far Cry 6 розповість захопливу історію про революцію в сучасному світі. Ваш персонаж — місцевий житель Дані Рохас. Приєднуйтеся до боротьби проти режиму Кастільо та вирушайте в гущу подій. На вас чекають напружені бої серед буйної рослинності джунглів і на жвавих міських вулицях. Все, що вам потрібно, доведеться робити з підручних матеріалів. У вас з'явиться цілий арсенал незвичайної зброї та транспорту. А ще в справі боротьби з режимом вам допоможуть навчені тварини.

Особливості

Полум'я боротьби за свободу

  • Приєднуйтеся до повстанців, щоб повалити деспотичний режим Антона Кастільо та його сина-підлітка Дієго. Їхні образи допомогли втілити справжні зірки Голлівуду — Джанкарло Еспозіто («Мандалорец», «Пуститися берега») й Ентоні Гонсалес («Таємниця Коко»).
  • У цьому динамічному бойовику ваш персонаж — Дані Рохас. Дані рухає бажання захистити рідну країну від тирана. Ви зможете самі вибрати стать персонажа, щоб побачити історію від особи жителя Яри, який стане борцем опору.
  • Познайомтеся з безліччю колоритних персонажів у барвистому світі Яри: від зневіреного в житті колишнього агента КДБ до такси, однаковою мірою милою і смертоносною.

Бунтівна Яра

  • Вперше в серії Far Cry ви опинитеся в галасливій столиці — місті Есперансі. Усуньте Антона, непомітно підібравшись до його трону або зважившись на пряме зіткнення з його армією на вулицях міста.
  • Дослідіть найбільший на цей момент ігровий світ Far Cry й об'єднайте повстанців, що затаїлися в джунглях, на узбережжях і в містечках цілої острівної країни.

Стати борцем опору

  • Вирушайте в справжнє пекло, де кипить боротьба за свободу.
  • Коли ворог перевершує вас якістю озброєння й числом, кожен боєць має бути ефективним, як ціла армія. На застиглому в часі острові вам доведеться робити те, що потрібно, з того, що є. Використовуйте найнестандартнішу зброю в боротьбі проти непримиренної воєнної диктатури.
  • Поодинці повстанцеві не вистояти, тож правильним рішенням буде об'єднатися з новим чотириногим другом, наприклад, з Чорізо — чарівною таксою, яку не варто недооцінювати.
Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму

Характеристики Гра Far Cry 6 [PS4 Russian version]

Характеристики і комлектація виробу можуть змінюватись виробником без попереднього повідомлення
Жанр
шутер
Платформа
PlayStation 4
Вікові обмеження
18+
Локалізація
англійська російська
Видавець
Ubisoft Entertainment
Розробник
Ubisoft Entertainment
Носій
Blu-ray
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму