10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-431K
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-431K
15 799
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-431K 0
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-431K 1
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-431K 2
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-431K 3
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-431K 4

Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-431K

Код: 364282
В наявності
15 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

TS-431K обладнано чотириядерним процесором із тактовою частотою 1,7 ГГц і має 4 відсіки для жорстких дисків для безпечного зберігання важливих файлів і даних, а також дає змогу легко обмінюватися файлами з родиною та друзями. TS-431K вирізняється компактним білим мінімалістським дизайном, тому він легко впишеться в будь-який інтер'єр і займає обмаль місця. TS-431K постачають із запірними лотками для дисків, що запобігає випадковому витяганню або випаданню дисків, що призводить до втрати даних. TS-431K забезпечує комплексне локальне, віддалене та хмарне резервне копіювання, а також технологію безпечних моментальних знімків, що допомагає створити надійний план резервного копіювання та аварійного відновлення. У разі збою системи або випадкового видалення файлу ви можете швидко відновити систему до нормального стану.

  • File Station забезпечує централізоване керування файлами на NAS, під'єднаних пристроях і під'єднаних хмарах, спрощуючи керування даними та заощаджуючи час.
  • HBS (Hybrid Backup Sync) може створювати резервні копії та синхронізувати ваші дані з іншими NAS, серверами та хмарним сховищем для комплексного резервного копіювання та аварійного відновлення.
  • Знімки повністю записують стан системи та дані, даючи змогу захистити файли та дані від випадкового видалення та атак шкідливих програм.
  • Багаті мультимедійні застосунки та широкий спектр методів потокового передавання, що дарують більше задоволення від мультимедіа.
  • Під'єднуйтеся до зовнішніх USB-пристроїв, як-от: кардридери, принтери або джерела безперебійного живлення, через порт USB 3.2 Gen 1 для розширення можливостей застосування.
  • Сервіс myQNAPcloud дає змогу легко діставати доступ до файлів NAS, керувати ними та ділитися ними через інтернет.

Чотириядерний ЦП підвищує продуктивність
TS-431K обладнано чотириядерним процесором із тактовою частотою 1,7 ГГц, який має більше ядер для підвищення продуктивності системи. Завдяки 1 ГБ оперативної пам'яті, двом портам Gigabit LAN і дискам SATA 6 Гбітів/с TS-431K забезпечує високу продуктивність, гарантуючи безпеку даних. TS-431K також має три порти USB 3.2 Gen 1, що дає змогу передавати великі мультимедійні файли між NAS і вашими пристроями. USB-порт на передній панелі підтримує копіювання одним дотиком, що робить його зручним для резервного копіювання даних із зовнішнього пристрою на NAS або навпаки одним клацанням миші.

Просте створення високошвидкісного мережевого середовища
QNAP USB 3.2 Gen 1 можна використовувати з адаптерами 5GbE (QNA-UC5G1T) з TS-431K або вашим комп'ютером. Під'єднавши NAS до ПК через адаптери 5GbE, ви можете встановити з'єднання з мережею 5GbE зі швидкістю передавання майже 300 МБ/с.

Підвищуйте продуктивність за допомогою застосунків QNAP
QNAP File Station забезпечує централізоване керування файлами, даючи змогу переглядати й керувати файлами на TS-431K і інших джерелах зберігання або зовнішніх пристроях, що дає змогу легко обмінюватися файлами з родиною та друзями через електронну пошту, у соціальних мережах або за посиланням. Ви також можете використовувати мобільний застосунок Qfile для доступу до файлів NAS з мобільного пристрою.

File Station
File Station дає вам змогу керувати файлами, що зберігаються на вашому QNAP NAS у хмарному просторі, з USB-пристрою читання карт і мобільних пристроїв. Ви можете легко дістати доступ до всіх своїх даних з однієї програми.

Qfile
Мобільний застосунок Qfile дає вам змогу діставати доступ до файлів NAS з мобільного пристрою в будь-який час і в будь-якому місці, одночасно завантажуючи та створюючи резервні копії файлів із телефона на NAS.

Захистіть дані від шкідливих програм за допомогою знімків
Знімки допомагають захистити ваші дані, повністю записуючи стан системи NAS і метадані. Якщо файл був випадково знищено або змінено, ви можете використовувати моментальні знімки з "Диспетчера сховища" та моментальних знімків або "File Station", щоб швидко відновити файли до раніше записаного стану. Знімки QNAP ґрунтуються на блоках і записують тільки змінені дані. Це не тільки заощаджує місце для зберігання, але й скорочує час, потрібний для резервного копіювання та відновлення даних. TS-431K підтримує до 16 знімків на том або LUN, а всього до 32 знімків.

Багатоточкове резервне копіювання, доступ і синхронізація файлів
HBS (Hybrid Backup Sync) об'єднує резервне копіювання, відновлення і синхронізацію даних, даючи змогу легко робити резервне копіювання або синхронізацію даних з іншим мережевим сховищем QNAP, віддаленим сервером або хмарним сховищем (наприклад, Dropbox або Google Drive) для створення надійного рішення аварійного відновлення. Qsync перетворює TS-431K у безпечний центр опрацювання даних великої місткості для синхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений у TS-431K, буде доступний для всіх під'єднаних пристроїв, як-от: комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Ви також можете синхронізувати загальні папки або створювати групові папки для покращення спільної роботи в групі.

Резервне копіювання файлів на комп'ютері Windows/Mac
QNAP NAS являє собою просте рішення для резервного копіювання/відновлення ноутбуків і настільних комп'ютерів. QNAP NetBak Replicator можна використовувати для резервного копіювання файлів на комп'ютерах Windows, включно з архівами електронної пошти Outlook. NAS також підтримує Time Machine на пристроях Mac, забезпечуючи просте, швидке та зручне резервне копіювання даних.

Характеристики
Інтерфейси
2 x gigabit ethernet3 x usb 3.24 x sataiii
Габарити та вага
161 x 160 x 219 мм. 2.01 кг
Додатково
у роботі: 27 вт, робочий діапазон температур: 0 — 40? c, енергоспоживання:, зовнішній блок живлення: 90 вт, процесор: чотириядерний annapurna labs alpine al-214 1.7 ггц оперативна пам'ять: 1 гбайт, процесор: чотириядерний annapurna labs alpine al-214 1.7 ггц, flash-пам'ять: 512 мбайт, умови експлуатації:, охолодження: 1 х вентилятор (120 мм. 12 в), оперативна пам'ять: 1 гбайт (ddr3), безпека: роз'єм k-lock, вхідна напруга: 100-240 в, електроживлення:, у режимі сну: 12 вт, відносна вологість: 5-95% за температури 27 ? c
Комплектація
посібник зі встановлення, гвинти для кріплення дисків 3.5" - 8 шт., адаптер живлення, мережевий накопичувач шнур живлення адаптер живлення гвинти для кріплення дисків 2.5" - 6, шнур живлення, мережевий накопичувач, гвинти для кріплення дисків 2.5" - 6 шт.
Підтримка RAID
raid5, raid6, jbod, raid1, raid10, jbodraid0raid1raid10raid5raid6, raid0
Підтримка операційних систем
microsoft windows 7. 8. 10, linux і unix, microsoft windows server 2003. 2008 r2. 2012. 2012 r2. 2016, apple mac os 10.7 і вище, apple mac os 10.7 і вище linux і unix microsoft windows 7. 8. 10 microsoft windows server
Стан товару
Новий
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-431K
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-431K
15 799 грн