За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ретранслятор Ajax ReX2 white

код товару: U0644112
Ціна за одиницю:
4579 грн
+181 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Кількість портів 1 x RJ-45

Інші

Виробник Ajax
Модель ReX2 white
Артикул ReX2 white
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4823114015816
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездротовий ретранслятор сигналу Ajax ReX 2

Ajax ReX 2 - це бездротовий ретранслятор сигналу системи безпеки Ajax Systems, який збільшує дальність радіозв'язку пристроїв охорони з приймально-контрольним приладом в 2 рази (працює тільки з хабами Ajax Hub 2, Hub 2 Plus ). Пристрій також оснащений світловим індикатором стану приладу, кнопками тампера і портом Ethernet для підключення по кабелю резервного каналу зв'язку з хабом.

ReX 2 є проміжною ланкою для прийому і передачі сигналів між підключеними до нього пристроями і хабом. Взаємодіє з централлю Ajax і пристроями охорони по протоколу Jeweller на робочій частоті 868-868.6 МГц. Дальність зв'язку з хабом близько 1700 м + до 1700 м до датчика (залежно від моделі), що дає можливість в результаті підключити бездротовий датчик до хаба на відстані до 3400 м.

Сигнал трансляції піддається шифруванню і захисту від підміни даних. Здійснюється перевірка функціональності і зв'язку всіх приладів пінгами з проміжками від 12 до 300 секунд. Сигнал тривоги надходить на централь менш ніж за 0.3 секунди.

Віддалене тестування та налагодження Ajax ReX 2 здійснюються через зручний безкоштовний мобільний додаток Ajax (iOS або Android). Підключення до системи безпеки - в один клік шляхом сканування QR коду. Усі попередження відправляються на телефон власника за допомогою SMS-повідомлень, push-повідомлень або дзвінка.

Тампер захисту при спробі несанкціонованого доступу відправляє сигнал тривоги при відриванні пристрою від монтажної поверхні або розкритті корпусу.

Електроживлення від мережі AC 110-240V, 50/60 Гц або 12 В з 12V PSU для Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2. Резервним джерелом живлення є Li-Ion акумулятор 2 А/ч, який підтримує автономну роботу ретранслятора до 38 годин. Корпус виготовлений з пластику білого або чорного кольору.

Для монтажу Ajax ReX 2 необхідно вибрати оптимальне місце, де виконується найбільш якісний прийом сигналу від датчиків і хаба, а якщо радіозв'язок з хабом неможливий - підключити ретранслятор до хабу кабелем Ethernet. Використання допустимо всередині будівель при температурі -10°С ~ +40°С.

Основные возможности Ajax ReX 2

Бездротовий ретранслятор Ajax ReX 2 здатний приймати сигнали тривоги від охоронного обладнання і далі передавати його на центральний прилад, а в зворотному напрямку відправляються сигнали управління і тестового опитування. Це дозволяє збільшувати зону покриття радіозв'язку системи безпеки, встановлюючи бездротові пристрої компанії Ajax на більшій відстані від хаба.

Завдяки потужності радіосигналу до 25 мВт, дальність зв'язку з централлю досягає 1700 метрів, і до 1700 м з підключеними пристроями - в залежності від моделі датчика.

Максимум підключених пристроїв (в системі з одним ретранслятором):

  • Hub 2 - до 99
  • Hub 2 Plus - до 199.

Кількість ReX 2, що підключаються до хабу: Hub 2/Hub 2 Plus - 5. ReX 2 не можна підключити до іншого ретранслятору. Він підключається тільки безпосередньо до хабу.

Ретранслятор працює з датчиками Ajax MotionCam та Ajax MotionCam Outdoor які підтримують фотоверіфікацію тривог, що є основною відмінною рисою Ajax ReX 2 від його молодшого брата Ajax ReX. Це істотне розширення можливостей завдяки радіопротоколу Wings для передачі графічної інформації та підключення датчиків руху з вбудованою фотокамерою.

Датчики MotionCam і MotionCam Outdoor надають більше ніж просто фото - це анімована серія з 1-5 знімків, яка передається менш ніж за 13 секунд після виявлення і підняття тривоги. Завдяки радіопротоколу Wings, фотоверіфікаціі гарантована навіть при перебоях зв'язку і нестабільному сигналі - вбудовані алгоритми перевіряють і дозавантажуватися пакети, а надійність каналу зв'язку підвищена завдяки використанню виділеної антени централі.

Основні технічні характеристики Ajax ReX 2

  • Тип: ретранслятор радіосигналу системи безпеки з підтримкою фотоверіфікаціі тривог;
  • Сумісність: працює з хабами Ajax Hub 2, Hub 2 Plus;
  • Максимум підключених пристроїв: Hub 2 — до 99, Hub 2 Plus — до 199;
  • Кількість ReX 2, що підключаються до хабу: 5;
  • Індикація: світлодіодна;
  • Спосіб установки: накладний, всередині приміщень;
  • Підтримувані протоколи: Jeweller;
  • Робочий частотний діапазон: 868.0 - 868.6 МГц;
  • Потужність радіосигналу: до 25 мВт;
  • Період опитування працездатності: 12-300 секунд;
  • Дальність дії радіосигналу: 1700 м (пряма видимість)
  • Живлення від мережі: AC 110-240 В, 50/60 Гц;
  • Живлення 12 В: з 12V PSU для Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2;
  • Резервне живлення: акумулятор Li-Ion 2 А/ч;
  • Автономна робота: до 38 годин;
  • Модуляція радіосигналу: GFSK;
  • Діапазон робочих температур: -10°С ~ +40°С;
  • Робоча вологість: до 75%;
  • Колір корпусу: білий, чорний;
  • Розміри: 163x163x36 мм;
  • Вага: 410 г.
Більше дальність радіозв'язку
Ретранслятор Ajax ReX 2 розширює межі зони, що охороняється. В системі Ajax можуть працювати 5 ретрансляторів, розширюючи покриття радіомережі до 35 км. Події і тривоги приходять миттєво, а перший знімок фотоверіфікаціі доставляється пульту моніторингу і користувачам всього за 18 секунд.
Блискавична реакція. Підтверджені тривоги
Ajax ReX 2 працює з датчиками руху MotionCam і MotionCam Outdoor. Виявивши людину, вони роблять серії знімків, і дозволяють в динаміці оцінити, що відбувається не об'єкті. Щоб позбавити користувачів від зайвого занепокоєння, а охоронні компанії – від марних виїздів патрулів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4579 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!