Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R245806

Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9

В наявності
12 199 грн
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9 Оплата частинами ПриватБанк  3 Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9 Оплата частинами MonoBank  3 Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9 Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9

З CANDY RAPIDÓ ЕКОНОМАЙТЕ СВІЙ ЧАС ЩОДЕННО!
У нашому метушливому житті час став цінною річчю. Саме цим фактом і керувалися розробники нової пральної машини Candy RapidÓ: швидке та ефективне прання допоможе вам звільняти час для улюблених занять, покращуючи таким чином якість вашого життя. 65% людей віддають перевагу швидким програмам*, але часто підібрати правильну комбінацію для кращого результату — досить складне завдання. В черговий раз компанія Candy пропонує прості і разом з тим розумні та інноваційні рішення: найповніший набір з 9 програм швидкого прання та ексклюзивну функцію Snap & Wash (сфотографуйте та прайте). Швидше і розумніше, чи не так?
*На базі даних програми Candy simply-Fi.
9 ШВИДКИХ ПРОГРАМ ПРАННЯ — НАЙБІЛЬШИЙ НАБІР НА РИНКУ
З Candy RapidÓ більше не потрібно вибирати між економією часу та ідеальними результатами прання: завдяки двигуну з унікальною технологією Speed Drive ефективність прання покращилася на 50% (у порівнянні з традиційними двигунами), що забезпечує найкращий результат циклів швидкого прання.
БЕЗПЕЧНА ГІГІЄНА МЕНШЕ НІЖ ЗА ГОДИННИК
Якщо потрібно ідеально продезінфікувати та ретельно очистити одяг , вибирайте програму швидкого прання Daily Hygiene («Щоденна гігієна»). Цикл прання триває лише 59 хвилин зі стабільною температурою 60 °C . Такий режим дозволяє швидко очистити одяг та надійно захиститись від алергенів, мікробів, бактерій та інших факторів, які можуть негативно впливати на здоров'я. Після виникнення надзвичайної санітарно-епідеміологічної ситуації у світі захисні маски стали частиною щоденного побуту , тому ми додали два спеціальні цикли прання у додаток simply-Fi. Завдяки програмам Masks Sanitization («Знезараження масок») та Masks Refresh («Оновлена масок») у вас завжди будуть свіжі та продезінфіковані маски. До того ж, ви зможете користуватися ними довше і таким чином піклуватися про навколишнє середовище.
ЩОДЕННЕ ПРАННЯ ЩЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО ТАКОЙ ШВИДКОЮ
Чи готові спробувати щось нове? За допомогою смартфона активуйте через додаток Candy simply-Fi ексклюзивну функцію Snap&Wash (сфотографуйте та стирайте) та визначте оптимальний цикл для прання своєї білизни. Щоб отримати допомогу з вибором програми швидкого прання, просто сфотографуйте купу змішаного одягу. Ця функція порекомендує найбільш оптимальну програму прання, температуру та швидкість викручування . Розумний спосіб заощадити час.
Бережне та якісне прання
НЯХ МРІЇ СТАНУТЬ РЕАЛЬНІСТЮ
Проводьте більше часу зі своєю родиною. Скоротіть час на прасування білизни вдвічі завдяки функції Easy Iron! Обробка пором розгладжує заломи на вологій білизні та в результаті скорочує час на її прасування. Волокна тканини відновлюються та освіжаються завдяки видаленню неприємних запахів. Кожна програма включає спеціальну обробку парою для забезпечення максимальної ефективності очищення відповідно до типу тканини та кольору білизни.
БЕЗПЕЧНА ГІГІЄНА МЕНШЕ НІЖ ЗА ГОДИННИК
Виберіть програму швидкого прання Daily HygieneЩоденна гігієна ») для дезінфекції та глибокого очищення одягу. Цикл прання триває лише 59 хвилин при постійній температурі 60 °C. Такий режим дозволить надійно очистити одяг усіх членів вашої родини від алергенів, мікробів, бактерій та інших факторів, які негативно впливають на здоров'я за короткий проміжок часу.
MIX POWER SYSTEM+
Запатентована система, що забезпечує швидке та глибоке проникнення розчиненого миючого засобу у білизну. Попереднє замішування миючого засобу і подача його в барабан під тиском, для кращого проникнення в волокна тканини, дозволяє отримувати високі результати прання навіть при низькій температурі і прати будь-які тканини при температурі 20˚С з такою самою якістю, як при 40˚С у звичайній машині . Ефективне прання можливе навіть у холодній воді!
Інновації та комфорт
МАШИНА, ЯКА З ВАМИ РОЗМОВЛЯЄ
Пральна машина RapidÓ оснащена вбудованим модулем Wi-Fi для покращення вашого досвіду взаємодії з нею. Поради щодо прання завжди під рукою. За допомогою програми Candy simply-Fi ви можете спілкуватися з RapidÓ та отримувати відповіді щодо ефективного прання, видалення плям та багато іншого.
МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ З БІЛЬШ широким люком, розташованим вище
Інноваційний ергономічний дизайн Candy RapidÓ розробили спеціально, щоб позбавити вас будь-якої мороки під час прання. Ще ніколи не було так легко і зручно завантажувати та діставати білизну та керувати пральною машиною.
ІНВЕРТОРНИЙ МОТОР
Завдяки надійному та довговічному безщітковому мотору з цифровим керуванням пральні машини Candy працюють дуже тихо, всього 51 дБ.
Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму

Характеристики Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-9

Характеристики і комлектація виробу можуть змінюватись виробником без попереднього повідомлення
Клас
автоматична
Спосіб завантаження
фронтальна
Вид прання
водою і парою
Інверторний двигун
Є
Безщітковий двигун
Немає
Швидкість віджиму
1200 об/хв
Завантаження
7 кг
Клас енергоспоживання
А++ і вище
Клас прання
A
Клас віджиму
B
Витрата електроенергії за цикл прання
0,53 кВт/год
Кількість програм
16
Програми прання
Щоденне прання 39 хв Змішані та кольорові речі 59 хв Ідеальне прання бавовни 59 хв Гігієнічне прання 59 хв Спортивні речі 29 хв Делікатне прання 59 хв Швидке прання 14/30/44 хв °C Бавовна
Функції
Відкладений старт (до 24 годин) Додаткове полоскання Вибір ступеня забруднення Попереднє замочування Гігієна+ Функція обробки парою
Відстрочка старту
Є
Споживання води за цикл
43.63 л
Рівень шуму
74 дБ
Колір
White
Розміри
85 х 60 х 45 см
Вага
60 кг
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму
Показати ще