Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R038015

Сканери штрих-кодів Trust GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset

В наявності
16 409 грн
Сканери штрих-кодів Trust GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset Оплата частинами ПриватБанк  3 Сканери штрих-кодів Trust GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset Оплата частинами MonoBank  3 Сканери штрих-кодів Trust GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
36 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Сканери штрих-кодів Trust GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset

Компактний, але міцний сканер штрих-кодів Cino PA680BT поєднує в собі портативність і мобільність завдяки бездротовому з'єднанню Bluetooth. Сканер оснащений ексклюзивною технологією обробки зображень FuzzyScan, завдяки якій користувач отримує найкращу в галузі продуктивність Cino для виконання всіх завдань у скануванні. PA680BT забезпечує конкурентну перевагу для мобільного зчитування штрих-кодів, що вимагає необмеженої гнучкості та високої надійності, включаючи роздрібну торгівлю, виробництво, логістику, склад, виїзне обслуговування та багато іншого.

Пристрій має литий корпус та ступінь захисту IP65, завдяки чому він надійно захищений від попадання пилу та вологи, а також витримує падіння з висоти 2м на бетон. Також пристрій може працювати при екстремальних температурах від -20 до 50°C, що дає можливість використовувати його на вулиці або на холодних складах. Невеликий розмір і маленька вага дозволяють носити сканер у будь-якій кишені чи сумці, а із зручним ремінцем – на шиї чи зап'ясті.

Сканер оснащений бездротовою технологією Bluetooth v4.x, що підключається до будь-яких пристроїв – мобільного телефону, планшета, ноутбука Windows, Linux, Android, iOS, Mac через різні стандарти зв'язку, включаючи HID та SPP. Устаткування також може працювати у парі з Cino Smart Cradle або Smart Dongle, забезпечуючи дальність зв'язку до 100 метрів. Така технологія є миттєвим бездротовим рішенням для хостів, яким не вистачає можливостей Bluetooth.

Для підключення та налаштування сканера Cino лише необхідно зчитати спеціальний штрихкод, завдяки якому ви отримаєте потужний інструмент сканування для виконання різного роду завдань. Пристрій має широкі можливості зчитування в різних діапазонах, а також може виводити дані на багатьох мовах і зчитувати проблемні штрих-коди - спотворені, малоконтрастні, брудні, пошкоджені або погано наклеєні етикетки, а також електронні штрих-коди з низькою яскравістю екрана.

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму