За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain (1000036298)

код товару: U0790446
Ціна за одиницю:
28799 грн
+706 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Джерело сигналу ігрова консоль
Сумісність Sony PlayStation 5
Вбудовані навушники так
Тип лінз OLED-дисплей 2000 x 2040
Кут огляду 110°
Інтерфейс користувача бездротовий контролер
Інтерфейс підключення до джерела сигналу USB Type-C
Живлення акумулятор
Матеріал пластик
Колір білий

Інші

Виробник Sony
Модель PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain
Артикул 1000036298
Гарантія, міс 12
Штрихкод 711719563457
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Підкорюйте величні вершини, змагайтеся з лякаючими механізмами і розкрийте таємниці нової загрози світові Horizon з комплектом Horizon Поклик гір для PlayStation VR2.

  • Грайте за нового персонажа Ріаса - оцініть яскраві емоції від підкорення висот і насолоджуйтесь чудовими краєвидами на землях племен Карья і Нора.
  • Відкрийте для себе природу світу Horizon у форматі 360 ° та взаємодійте з оточенням за допомогою двох контролерів PlayStation VR2 Sense.
  • Пориньте в сюжет і використовуйте зручні рухи для сходження в гори, полювання на механізми, стрільби з лука та виготовлення предметів із матеріалів.
  • Вирушайте в пригоду — станьте частиною світу небезпечних механізмів, міжплемінних чвар, захоплюючих завдань, а також нових і вже улюблених персонажів.
  • Поділіться враженнями - відчуйте приплив адреналіну під час сплаву річкою, який дозволить продемонструвати можливості PS VR2 рідним та близьким.

Гарнітура Sony PlayStation VR2

Дисплей з підтримкою 4K та HDR
Насолоджуйтеся яскравим та неймовірно чітким зображенням 4K High Dynamic Range, яке дозволить вам повністю поринути в атмосферу віртуальної реальності.

Оцініть зображення чудової якості: два OLED-дисплеї з роздільною здатністю 2000 x 2040, що в 4 рази перевищує роздільну здатність оригінальної гарнітури PlayStation VR, забезпечують плавне відображення зі швидкістю до 120 кадрів в секунду та комфортний перегляд.

Відстеження кожного руху
Грайте вільно і пробуйте різні стилі гри VR: PlayStation VR2 відстежує вас і ваші контролери за допомогою чотирьох камер, вбудованих у гарнітуру. Ваші рухи та те, на що ви дивитеся, відображаються у грі без використання зовнішньої камери.

Відстеження очей
Відчуйте яскраві емоції, взаємодіючи з ігровим світом та іншими гравцями. Камери для відстеження очей визначають, коли ваші очі відкриті, реєструють їхні рухи та ваші емоції, що може впливати на ігрові ситуації.

У поєднанні з вашою гарнітурою, а також положенням і діями контролерів це дозволить вам повністю виразити себе і спілкуватися з іншими користувачами в мережевій грі.

Технологія відстеження очей також контролює ваш погляд, коли ви прицілюєтеся або оглядаєтеся на всі боки, а передові технології завантаження світу покращують візуальне сприйняття, регулюючи дозвіл, щоб точно визначити та покращити те, на чому ви сфокусовані.

Віддача гарнітури
Відчуйте ледь вловиму вібрацію гарнітури в ключові моменти гри.

Ці вібрації, створювані вбудованим моторчиком, відповідають за тактильну складову для повного занурення в ігровий процес.

Відчуйте прискорений пульс вашого персонажа в найнапруженіші моменти, шум об'єктів, що проносять поряд з вашою головою, або тягу вашого автомобіля в міру того, як ви додаєте газу.

Технологія tempest 3D Audiotech
Визначте, звідки походить шум, і насолоджуйтесь реалістичним звуковим супроводом: звук динамічно адаптується до вашого положення та рухів голови.

Відчуйте присутність іншого персонажа, коли він щось шепоче вам на вухо, визначайте місцеперебування друзів і ворогів за їхніми пострілами або кроками та відчувайте страх від загрози, що наближається з будь-якого напрямку.

Оптимізована оптична система
Насолоджуйтесь комфортними ігровими сесіями завдяки широкому оглядовому полю в 110º і легкої, добре збалансованої лінзи Френеля. Регулювання об'єктивів дозволяє налаштувати відстань між ними відповідно до положення очей для отримання оптимального зображення на екрані.

Підключення за допомогою одного кабелю
Підключайтесь до роз'єму USB на передній частині панелі PlayStation 5 за допомогою одного кабелю і негайно занурюйтеся в нові віртуальні світи. PlayStation VR2 налаштовується швидко і просто - підключайтеся, грайте та насолоджуйтесь.

Ігрова зона
Встановіть ігрову зону та насолоджуйтесь ігровим процесом. Оцініть свободу пересування у форматі румскейл або грайте сидячи або стоячи, залежно від розміру вашої кімнати та підтримуваного стилю гри VR. Для ігор та програм, сумісних з форматом румскейл, потрібна ігрова зона від 2x2 метрів.

Контролер PlayStation VR2 Sense

Сферичний дизайн
Насолоджуйтесь свободою рухів та зручним, реалістичним та органічним ігровим процесом завдяки збалансованому та ергономічному дизайну, який дозволяє зосередитись на дослідженні віртуального світу.

Розпізнавання торкання пальців
Оцініть інтуїтивний рух та взаємодію з предметами та навколишнім середовищем завдяки розпізнаванню торкання пальців.

Навіть якщо ви не натискаєте кнопку, розпізнавання торкання пальців визначає положення вашої руки і контролер PlayStation VR2 Sense точно відтворює рухи ваших рук і дозволяє досліджувати ігровий світ.

Спілкуйтеся жестами рук, виконуйте завдання точними жестами пальців і взаємодійте з об'єктами в іграх і предметами, що вас оточують.

Тактильна віддача
Відчуйте реалістичний відгук на події у грі з тактильною віддачею. Від спрямованих та точних вібрацій до енергійних пульсацій — ви зможете відчути різні ефекти ігрового світу.

Відчуйте віддачу від стрілянини з різної зброї, відчуття від роботи з різним інструментом, а також особливості дотику до предметів з різною текстурою та руху різним ландшафтом.

Адаптивні тригери
Випробуйте реалістичні відчуття від взаємодії з предметами та оточенням у грі та завдяки різному ступеню зусилля та опору тригерів.

Від натягування тятиви до розбивання об'єктів голими руками або стрілянини зі зброї під час баталії — адаптивні тригери допоможуть відчути зв'язок із тим, що відбувається на екрані, і зроблять ефект занурення ще яскравішим.

Трикутник, квадрат, хрест і коло розділені на два контролери, як і кнопки параметрів та створення.

Крім адаптивних тригерів, обидва контролери також оснащені кнопкою захоплення, за допомогою якої можна брати в руки внутрішньоігрові об'єкти.
Карколомні відчуття від нової ігрової реальності
Пориньте у світ віртуальної реальності з гарнітурою PlayStation VR2, яка забезпечує неймовірні відчуття від ігрових подій. Надягнувши окуляри, ви за секунду перенесетеся в яскравий і реалістичний віртуальний всесвіт і зможете по-новому оцінити свій ігровий досвід. Гарнітура та контролери забезпечують 4К та HDR візуальні ефекти та чіткий зворотний відгук, які повністю змінять ваше уявлення про віртуальну реальність.
Найдрібніші подробиці мають значення
Насолоджуйтесь чудовим зображенням 4К і HDR, яке доступне на двох OLED-дисплеях з роздільною здатністю 2000 x 2040 та частотою до 120 кадрів на секунду. Точність та чіткість зображення нової гарнітури в 4 рази перевищує якість зображення гарнітури першого покоління, а це значний крок уперед.
Розширюйте горизонти сприйняття
Унікальна технологія відстеження погляду розпізнає вашу міміку і передає її вашому персонажу. Це додасть імерсивності грі та підніме рівень реалізму при комунікації всередині ігрового сценарію та в командних чатах. Ігрова гарнітура PlayStation VR2 з полем зору 110 градусів дозволить вам повністю контролювати ситуацію та бачити все, що відбувається навколо. Регульовані лінзи Френеля дозволяють налаштувати відстань між лінзами відповідно до особливостей вашого зору, щоб отримати оптимальне зображення на екрані.
Точна зворотна комунікація
Спеціально вбудований у гарнітуру вібромотор створює надтонку вібрацію, яка допоможе вам відчути свою реальну присутність в ігровому світі. Ви зможете відчути, коли поряд свами пролетить стріла, відчути силу вибуху або тягу автомобіля, що їде на швидкості.
Реалістичність звуків
Технологія Tempest 3D AudioTech адаптує ігрові звуки до вашого положення і рухів голови, тому ви завжди точно знатимете на слух, що відбувається навколо. За закликом про допомогу зможете визначити положення члена вашої команди, а кроки за спиною, що крадуться, допоможуть зреагувати на небезпеку.
Реакція гри на ваші дії
Вам забезпечений реалістичний тактильний відгук на кожну вашу дію в ігровому світі – від ледь помітної вібрації до потужної віддачі залежно від подій на ігровій карті.
Розпізнавання торкань
Завдяки адаптивним тригерам з розпізнаванням торкань пальців ви зможете торкнутися віртуального світу. Контролер відтворює повністю реалістичні рухи та жести, щоб посилити відчуття реальності у будь-якій грі.
Точна тактильна відповідь
Не важливо, що ви робите, стріляєте з автомата, натягуєте тятиву стріли або натискаєте кнопку на пульті, ви відчуєте силу динамічного опору, і ваші руки докладатимуть реальних зусиль для здійснення кожної дії.
Адаптивні тригери
Повністю оновлені адаптивні тригери пропонують надточну тактильну віддачу, завдяки якій імерсивність будь-якої гри багаторазово посилюється. Завдяки унікальному ергономічному дизайну тригери відстежують і розпізнають торкання пальців і чітко реагують на кожен ваш рух.
Ігри на будь-який смак
Вибирайте ігри на будь-який смак і поринайте у реалістичні ігрові відчуття з гарнітурою для віртуальної реальності PlayStation VR2.
Швидше починайте грати
Просто підключіть USB-кабель до консолі PS5, запускайте гру і відразу ж приступайте до дослідження нових віртуальних світів. Вам не доведеться витрачати час на налаштування та складні підключення. Чотири камери стеження, вбудовані в гарнітуру, допоможуть вам дослідити карту та фіксувати рухи на ній. А для максимального комфорту та вільної циркуляції повітря в гарнітурі передбачені вентиляційні отвори, що запобігають запотіванню.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28799 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!