Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R255918

Маршрутизатор Netgear RBK763S (RBK763S-100EUS)

В наявності
39 921 грн
Маршрутизатор Netgear RBK763S (RBK763S-100EUS) Оплата частинами ПриватБанк  3 Маршрутизатор Netgear RBK763S (RBK763S-100EUS) Оплата частинами MonoBank  3 Маршрутизатор Netgear RBK763S (RBK763S-100EUS) Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Маршрутизатор Netgear RBK763S (RBK763S-100EUS)

Netgear Orbi RBK762S — тридіапазонна WiFi-система, яка складається з високошвидкісного продуктивного маршрутизатора і сателіта. Потужна комірчаста система з технологією Wi-Fi6, Mesh Orbi і комбінована швидкість Wi-Fi до 5,4 Гбіт/с забезпечить покриття будинку надійною бездротовою мережею площею до 464 кв.м, швидким Wi-Fi сигналом для стабільної потокової передачі даних стандарту 4К/8К UHD, відеоконференцій, онлайн ігор, резервного копіювання та зберігання даних.

Технологію Orbi розроблено для більш ефективної передачі даних завдяки ексклюзивній технології Tri-Band. Результатом є швидша продуктивність Wi-Fi, яка не погіршується навіть на великих відстанях. Маршрутизатор підтримує 4 ГБ флеш-пам'яті eMMC NAND і 1 ГБ оперативної пам'яті.

Унікальні форма та висота Orbi в поєднанні з високопотужними компонентами преміум-класу забезпечують значно краще покриття та загальну продуктивність. Ви можете керувати Wi-Fi за допомогою голосових команд Amazon Alexa або Google Assistant.

Фірмовий додаток NETGEAR Orbi захистить ваш будинок від інтернет-загроз, забезпечуючи кращу у своєму класі багаторівневу кібербезпеку, вбудовану в маршрутизатор WiFi-системи для захисту ваших підключень. Єдина підписка поширюється на всі підключені пристрої, тому легко налаштовуйте мережу і контролюйте всі підключені пристрої за допомогою миттєвих повідомлень, що відправляються системою на комп'ютер, планшет, смартфон при виявленні та блокуванні загроз. Також передбачена можливість запустити тест сигналу WiFi, щоб переконатися, що ви отримуєте максимальну швидкість інтернету від постачальника послуг.

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму