369 грн
Купуй

Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)

Код: 344145
Оціни
Оціни
Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)
Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)Флешка USB SanDisk Ultra Dual Luxe 32GB Silver (SDDDC4-032G-G46)
1/5
Інтерфейс флешки: USB 3.1Форм-фактор флешки: Обертова на 360°Об’єм пам’яті: 32 ГБШвидкість зчитування: 150Матеріал корпусу: МеталОсновний колір: Сріблястий
Об’єм пам’яті: 32 ГБ
369 грн
Кешбек 3 грн
Купуй
Від 123 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Звільніть більше вільного місця на своїх пристроях та носіть необхідну інформацію завжди під рукою із флешкою SanDisk Ultra Dual Luxe

Особливість моделі полягає у можливості безперешкодного переміщення файлів між смартфоном USB Type-C, планшетами, комп’ютерами Mac. Знімайте фотографії на смартфоні USB типу C і редагуйте їх на ПК за допомогою однієї флешки. 

Ємності у 32 ГБ вистачить для великої кількості даних, а висока швидка зчитування забезпечить зручною та легкою передачею інформації. Завдяки цьому додатковому простору ви можете робити більше фотографій з подорожей, фільмів, музики, ігор та будь-чого, що забажаєте. Автоматично створюйте резервні копії фотографій, відео, музики, документів і контактів за допомогою програми SanDisk Memory zone. Будьте впевнені, що навіть якщо ви коли-небудь втратите свій смартфон, ви отримаєте найважливіші спогади. 

Стильний металевий корпус з поворотним дизайном, створений для захисту роз'ємів накопичувачів. Ви не загубите ковпачок і конектор буде цілий у дорозі. 

SanDisk Ultra Dual Luxe — універсальне рішення для нових пристроїв з портами USB типу C і для пристроїв з традиційними портами USB.

З цим товаром купують
Характеристики
Інтерфейс флешкиUSB 3.1
Форм-фактор флешкиОбертова на 360°
Об’єм пам’яті32 ГБ
Швидкість зчитування150 МБ/с
Матеріал корпусуМетал
Основний колірСріблястий
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:SanDisk
  • Код виробника:SDDDC4-032G-G46
  • Тип накопичувача:USB Type-A
  • Інтерфейс флешки:USB 3.1
  • Форм-фактор флешки:Обертова на 360°
  • Виходи Dual-Flash:USB / Type-C
  • Об’єм пам’яті:32 ГБ
  • Швидкість зчитування:150 МБ/с
  • Матеріал корпусу:Метал
  • Основний колір:Сріблястий
Могутня, відома серією інноваційних винаходів, американська компанія SanDisk була заснована у 1988 році. З самого початку свого існування фірма почала працювати в жорстко спеціалізованому напрямку, що стосувався створення та дослідження різноманітних носіїв інформації та карт пам'яті (особливим напрямком... Детальніше
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?