з 09:00 до 21:00
Багатофункціональний пристрій Epson L6570 Wi-Fi
Багатофункціональний пристрій Epson L6570 Wi-Fi
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ EPSON L6570 WI-FI 0
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ EPSON L6570 WI-FI 1
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ EPSON L6570 WI-FI 2

Багатофункціональний пристрій Epson L6570 Wi-Fi

Код: 471038
Закінчився
Продано
Опис

Epson L6570 — це високошвидкісний безкартриджний БФП 4-в-1 (принтер-сканер-копір-факс) з вбудованими чорнильними ємностями замість картриджів. Він спеціально створений для тих, кому необхідні економний друк документів різного формату та широкі функціональні можливості, включно з роботою через Wi-Fi Direct і Ethernet. До комплекту постачання вже входить набір повнорозмірних контейнерів із чорнилом.

Фронтальні чорнильні ємності
Особливість усіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» — це друку без картриджів. Замість картриджів Epson L6570 використовує фронтальні чорнильні ємності.
Фронтальне розміщення ємностей робить пристрій компактнішим і забезпечує зручне відстеження рівня чорнила.

Високий ресурс витратних матеріалів
Об'єм чорнильних контейнерів до БФП Epson L6570 вдесятеро перевищує об'єм стандартних картриджів і становить 70 мл кольорового і 127 мл чорного чорнила. Повного комплекту чорнильних контейнерів вистачить на друк до 7500 ч/б і 6000 кольорових сторінок.

Висока швидкість друку
Завдяки унікальній друкувальній головці Epson PrecisionСore TFP4 Epson L6570 друкує зі швидкістю до 25 сторінок за хвилину в чорно-білому режимі й 25 сторінок за хвилину в кольорі за стандартом ISO2, неабияк скорочуючи час на друкування, що особливо оцінять користувачі з великими обсягами друку.

Інноваційна система заправляння чорнила «Key Lock»
Система «Key Lock» не дасть можливості переплутати кольори під час заправляння. Секрет нової системи заправляння в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна тільки з відповідним за кольором заправним отвором за принципом ключа із замком.

Нові контейнери з вбудованим клапаном перекриття чорнила
Контейнери з чорнилом обладнані внутрішнім клапаном, який захищає від випадкового проливання в разі перевертання контейнера. Клапан відкривається тільки під час встановлення контейнера в отвір для заправляння, після чого чорнило починає надходити всередину друкувальної системи. Щойно ви виймаєте контейнер із заправного отвору — клапан блокує подавання чорнила, унеможливлюючи випадкове проливання.

Пігментне чорнило всіх кольорів
Під час друку пристрій використовує унікальне пігментне чорнило Epson, яке забезпечує:

  • Чіткий текст і графіку на звичайному і фотопапері;
  • Миттєве висихання відбитків;
  • Стійкість до потрапляння води та виділення маркером.

Змінна ємність для відпрацьованого чорнила
БФП Epson L6570 — пристрій для бізнесу, призначений для високих навантажень друку. У разі заповнення ємності для відпрацьованого чорнила користувач може з легкістю замінити її самостійно, не звертаючись до сервісного центру.

Бездротове під'єднання через Wi-Fi
Основні переваги бездротового друку — економія місця на робочому столі та друк із будь-якої точки дому та офісу. Під'єднайтеся до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi та використовуйте максимум можливостей бездротової роботи з принтером — друкуйте та скануйте документи та фотографії віддалено.

Під'єднання через мережу Ethernet
Цей пристрій дає можливість мережевого під'єднання, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому користувачі зможуть не тільки надсилати завдання на друк, а й сканувати зображення відразу на свій комп'ютер, що заощадить їх робочий час і пришвидшить робочий процес.

Друкування із мобільних пристроїв
Збережіть і встановіть один із безоплатних застосунків сервісу Epson Connect і друкуйте або скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Застосунки сервісу також дають змогу надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєну принтеру e-mail адресу (E-mail print).

Автоподавач для сканування документів (ADF)
БФП обладнано планшетним сканером А4 формату для сканування фото та документів посторінково, а також автоподавачем, призначеним для оброблення багатосторінкових документів (до 50 аркушів).

Автоматичний двосторонній друк
Функція автоматичного двостороннього друку дає змогу економити час і папір. Досить вибрати функцію в меню драйвера і БФП роздрукує вам документ зі швидкістю до 21 сторінки за хвилину!

Надсилання та отримання факсимільних повідомлень
Попри компактні розміри, цей БФП має не тільки функції принтера-сканера-копіра. Ви зможете надсилати й отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або в ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, під'єднавши до пристрою телефонну слухавку.

Висока якість друку та надійність
Унікальна технологія друку Epson PrecisionСore і точний контроль тиску в ємностях із чорнилом забезпечують високу якість відбитків. Спеціально розроблені матеріали, що використовуються під час створення компонентів пристрою, забезпечують довгий термін експлуатації й безперебійну роботу принтера.

Характеристики
Основні
Тип
бфп
Технологія друку
струменева
Кількість кольорів
4
Колір друку
кольоровий
Принтер
Формат паперу
A4, 210 x 297 мм, формат фотографій: 10x15 см. 13x18 см. 9x13 см. 10x18 см. 13x20 см. 20x25 см
Швидкість друку
32 стор/хв, 32
Максимальна роздільна здатність друку
2400 x 4800 dpi
Витратні матеріали
Сумісні картриджі
контейнер з пурпуровим чорнилом c13t06c34a, контейнер з блакитним чорнилом c13t06c24a, контейнер з жовтим чорнилом c13t06c44a, контейнер з чорним чорнилом c13t06c14a, ємність для відпрацьованого чорнила c12c934591
Щільність паперу
щільність: 64 ~ 256 г/м?
Інтерфейси
Інтерфейси
USB, Wi-Fi
Додаткові властивості
РК-монітор
кольоровий РК-дисплей
Підтримка ОС
Windows, Mac OS
Друк фото
так
Можливості
СБПЧ
Особливості
місткість виxідниx лотків: 125 аркушів, мережевий друк, факс максимальна роздільна здатність факсу: 1200x600 dpi, факс максимальна швидкість передавання: 33.6 кбіт/сек, копір максимальна кількість копій за цикл: 99, сканер пристрій автоподавання оригіналів, подавання паперу стандартне: 550 аркушів, копір кольорове копіювання, друк із мобільних пристроїв, сканер роздільна здатність сканера: 1200x2400 dpi, сканер максимальний розмір сканування: 216x297 мм, дуплекс, копір максимальна роздільна здатність копіра: 1200x2400 dpi, сканер максимальний формат оригіналу: a4, факс, сканер місткість пристрою автоподавання оригіналів: 50 аркушів, сканер тип датчика: cis, сканер тип сканера: планшетний/протяжний
Фізичні параметри
Розмір
425 x 500 x 350 мм
Вага
17.8 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Багатофункціональний пристрій Epson L6570 Wi-Fi
Багатофункціональний пристрій Epson L6570 Wi-Fi
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових