239 грн
Купуй

Флешка USB SanDisk Ultra 64GB Black (SDCZ48-064G-U46)

1/3
Інтерфейс флешки: USB 3.0Форм-фактор флешки: СлайдерОб’єм пам’яті: 64 ГБШвидкість зчитування: 100Матеріал корпусу: ПластикОсновний колір: Чорний
Основний колір: Чорний
Швидкість зчитування: 100
Об’єм пам’яті: 64 ГБ
239 грн
Кешбек 2 грн
Купуй
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

SanDisk Ultra — швидкісна флешка-слайдер з достатнім вмістом пам'яті, щоб ви мали змогу зберігати в одному місці та мати легкий доступ до важливої інформації: робочих документів, навчальних проєктів, улюблених мультимедійних файлів, фотографій високої роздільної здатності, MP3-файлів, презентацій тощо.

Флеш-накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 у компактному та стильному корпусі вирізняється високою швидкістю передачі даних. Завдяки швидкості передачі до 100 МБ/с не витрачайте багато часу, щоб перемістити необідні дані з одного пристрою на інший.

SanDisk Ultra оснащений програмним забезпеченням SanDisk SecureAccess, що дозволяє створити захищену паролем особисту теку. Ваші файли отримають захист на основі 128-бітного шифрування AES і залишаться конфіденційними, навіть якщо накопичувачем користується хтось інший. 

Модель має витончений чорний дизайн, тому є не лише практичною у використанні, а й доволі стильною. Завдяки своїм компактним розмірам флешку легко помістити в кишеню або сумочку. 

З цим товаром купують
Характеристики
Інтерфейс флешкиUSB 3.0
Форм-фактор флешкиСлайдер
Об’єм пам’яті64 ГБ
Швидкість зчитування100 МБ/с
Матеріал корпусуПластик
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки
Сергій

З мінусів - в портах USB 2.0 не працює, зовсім, не бачить, тількі USB 3,0 і вище. з плюсів - швидкість запису-читання відповідає характеристикам.

15.03.2023 1 коментар
Переглянути відгуки (1)
  • Виробник:SanDisk
  • Код виробника:SDCZ48-064G-U46
  • Тип накопичувача:USB Type-A
  • Інтерфейс флешки:USB 3.0
  • Форм-фактор флешки:Слайдер
  • Об’єм пам’яті:64 ГБ
  • Швидкість зчитування:100 МБ/с
  • Матеріал корпусу:Пластик
  • Основний колір:Чорний
Могутня, відома серією інноваційних винаходів, американська компанія SanDisk була заснована у 1988 році. З самого початку свого існування фірма почала працювати в жорстко спеціалізованому напрямку, що стосувався створення та дослідження різноманітних носіїв інформації та карт пам'яті (особливим напрямком... Детальніше
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?