За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Розумний вимикач Ajax CenterButton 1-gang/2-way/grey

код товару: U0876566
Ціна за одиницю:
319 грн
+14 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Установка накладна
Кількість клавіш 1
Бездротовий протокол відсутній
Особливості для розумних вимикачів Ajax ,  для систем Ajax ,  центральна кнопка для одноклавішного чи прохідного вимикача
Мінімальні вимоги Ajax LightCore
Клас захищеності IP20
Матеріал пластик
Розмір 82 х 70.53 х 10.26 мм
Вага 31 г
Колір сірий

Інші

Виробник Ajax
Модель CenterButton 1-gang/2-way/grey
Артикул CenterButton 1-gang/2-way/grey
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кнопка центральна для одноклавішного вимикача прохідного типу Ajax CenterButton 1-gang 2-way for LightSwitch. З появою LightSwitch в екосистемі Ajax користувачі системи отримали можливість керувати різними освітлювальними пристроями як на об'єкті, так і дистанційно через додатки Ajax. LightSwitch – це збірний пристрій, що складається із внутрішнього механізму, прозорої рамки та кольорової лицьової панелі. Саме лицьова панель бере на себе основну роль, коли справа доходить до створення дизайну інтер'єру будинку, квартири чи службового приміщення.
Комфорт та безпека в один дотик
LightSwitch поєднує в собі надійність професійних систем безпеки та продуманий користувальницький досвід. Розумний вимикач від Ajax має велику сенсорну панель, яка може активуватися як натисканням, так і безконтактно - достатньо піднести руку ближче ніж на 15 мм. З м'яким підсвічуванням це легко зробити навіть у темряві. LightSwitch включає верхнє світло і торшери, керує шторами або жалюзі навіть віддалено.
Альтернатива будь-якому вимикачу
LightSwitch може замінити будь-який механічний або сенсорний вимикач. У лінійці передбачені одноклавішні, двоклавішні та прохідні вимикачі. LightSwitch встановлюється без змін електропроводки об'єкта. Пристрій не вимагає підключення до нуля та працює тільки від фази живлення. Вимикач працює у двох режимах: імпульсному та бістабільному. LightSwitch може керувати освітлювальними приладами потужністю від 5 до 600 Вт. Для ламп низької потужності в комплекті йде конденсатор, який підключається паралельно до освітлювального приладу.
Найкращий досвід користувача
LightSwitch оснащений великою сенсорною панеллю, яка активується при наближенні руки на відстань 15 мм від кнопки. Інженери монтажу можуть пропонувати пристрої як рішення для громадських місць: керувати світлом можна брудними або мокрими руками та руками в рукавичках. LightSwitch оснащений підсвічуванням, яке виділяє вимикач у темряві. Підсвічування не яскраве, тому не заважатиме користувачам, навіть якщо вимикач встановлений у спальні біля ліжка. За потреби підсвічування можна вимкнути у програмі Ajax.
Підходить до будь-якого інтер'єру
Щоб LightSwitch підходив як для приватного будинку, так і виробничого комплексу, в лінійці є 8 кольорів сенсорних кнопок вимикача.
Зручне управління та автоматизація
LightSwitch дозволяє керувати світлом дистанційно через Ajax: з ліжка або з іншої країни. Для автоматизації рутинних процесів передбачили сценарії. Світло може включатися за тривогою, розкладом або на короткий час при знятті системи безпеки з охорони таймера відключення (імпульсний режим).
Швидкий монтаж та підключення
В інженера монтажу не виникне труднощів при монтажі LightSwitch. Можна встановити пристрій за допомогою двох викруток. Вимикач підключається до системи безпеки Ajax менш ніж за хвилину. Достатньо відкрити програму Ajax, просканувати QR-код і додати пристрій до кімнати та групи охорони.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

319 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!