Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R103261

Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N

В наявності
1 196 грн
Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N Оплата частинами ПриватБанк  3 Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N Оплата частинами MonoBank  3 Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
24 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Маршрутизатор TP-Link TD-W8961N

Бездротовий маршрутизатор серії N з вбудованим модемом ADSL2+, швидкість до 300 Мбіт/с.

TD-W8961N

• Універсальний пристрій: модем ADSL2+ маршрутизатор NAT, 4-х портовий комутатор і безпровідна точка доступу серії N.

• Бездротова передача даних на швидкості до 300 Мбіт/с за стандартом IEEE 802.11 n є ідеальною для роботи з ресурсовитратними додатками, такими як онлайн-ігри, IP-телефонія та перегляд відео в форматі HD.

• Майстер швидкого налаштування з підтримкою декількох мов для швидкого та зручного налаштування пристрою.

• Налаштування захисту бездротового з'єднання натисненням кнопки WPS і швидке підключення / відключення бездротового мовлення за допомогою кнопки Wi-Fi On/Off

Призначення пристрою

Безпровідний маршрутизатор TD-W8961N являє собою універсальний пристрій, здатний забезпечити всю повноту можливостей стандарту ADSL2+, і стати надійним і вигідним рішенням для дому та підприємства малого бізнесу. Завдяки TD-W8961N ви зможете швидко створити захищену бездротову мережу та організувати спільний доступ до Інтернет-з'єднання ADSL, а також до файлів, музики, фотографій і відео на різних комп'ютерах.

Універсальне рішення

TD-W8961N виконує роботу відразу декількох мережевих пристроїв, об'єднаних в одному корпусі. Завдяки модему ADSL2+, маршрутизатора NAT, 4-портового комутатора та бездротової точки доступу серії N, маршрутизатор усуває необхідність покупки декількох пристроїв для організації доступу до високошвидкісного Інтернет-з'єднання.

Ефективне бездротове з'єднання

Завдяки бездротовій передачі даних за стандартом 802.11n і 4-м мегабітним портам LAN - безпровідний маршрутизатор TD-W8961N є ідеальним вибором для користувачів, які потребують швидкісного та надійного з'єднання для роботи та розваг, забезпечуючи безперебійний конференц-зв'язок, а також перегляд відео у форматі HD, онлайн-ігри без розривів з'єднання.

Ідеальний для роботи з мультимедіа-додатками

VLAN на основі порту дозволяє прив'язувати постійні віртуальні канали до певних портів LAN для різних послуг провайдера, наприклад, для IP-телебачення. Функція пріоритезації трафіку (QoS) дозволяє розмежовувати Інтернет-трафік по пріоритетності для забезпечення плавної роботи IPTV і онлайн-ігор без затримок. Завдяки цьому користувачі зможуть оцінити переваги постійного підключення до Інтернету, не замислюючись про пропускні здатності каналу. TD-W8961N також підтримує IGMP multicast і IGMP snooping, що робить пристрій ідеальним для роботи з мультимедіа-додатками.

Розширені фунції захисту мережі та гнучке управління

TD-W8961N використовує міжмережеві екрани NAT і SPI, які перевіряють зміст вхідних пакетів, запобігаючи потенційним атакам з мережі-Інтернет. Для більшої зручності пристрій підтримує контроль доступу на основі MAC-адреси, IP-адреси, доменного імені або додатків, таких як MSN, Yahoo Messenger, тому батьки або системні адміністратори можуть обмежувати доступ до Інтернет для персоналу або дітей. Крім веб-інтерфейсу TD-W8961N також має функції TR-069 і SNMP, які автоматично оновлюють вбудоване програмне забезпечення та інші налаштування по мірі їх появи у вашого постачальника Інтернет-послуг. Всі ці функції допоможуть підвищити рівень захисту вашої мережі та полегшити її управління.   

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму