Мишка бездротова Genius NX-7000 (31030012402) блакитна USB BlueEye

Артикул:  289071
Арт.  289071
269 ₴
Немає в наявності
Ціна і наявність актуальна на 25.04.24. Оновлюємо кожні 30 хвилин
Оплата
Способи оплати:
  • Готівкова оплата
  • Оплата картою
  • Безготівковий розрахунок
Кредитні програми:
  • Monobank. Покупка частинами макс к-ть оплат - 5
  • Приват-банк. Оплата частинами макс к-ть оплат - 5
Характеристики Мишка бездротова Genius NX-7000 (31030012402) блакитна USB BlueEye

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Опис

Компанія Genius, світовий лідер, в області комп"ютерної і мобільної периферії представляє компактну безпровідну мишку Genius NX-7000 з універсальним ресівером і оптичним сенсором BlueEye, працюючим на будь-яких поверхнях.

Тачпады і сенсорні дисплеї поступово замінюють мишку, проте у багатьох застосуваннях класичний аксесуар все ще справляється із завданням краще і ефективніше. Спеціально для тих, хто вважає за краще користуватися ноутбуком в зв"язці з мишкою, компанія Genius представила NX-7000 - маніпулятор, якому "по зубах" практично будь-яке покриття.

Пристрій однаково добре підійде правшам і лівшам - ледве помітні вигини під пальці симетрично розташовані на обох сторонах NX-7000. Миша підключається до комп"ютера по безпровідному каналу за допомогою мініатюрного pico- ресівера. Кожен такий приймач може працювати з декількома аксесуарами Genius одночасно, що напевно сподобається власникам ноутбуків з обмеженою кількістю портів USB. Процедура з"єднання відбувається буквально в два клика.

За переміщення курсора в NX-7000 відповідає потужний сенсор BlueEye з дозволом 1200 dpi. Пристрій працює на будь-якій поверхні - склі, килимі, оббивці дивана або теплій зимовій ковдрі. Для повного контролю над усіма робочими параметрами NX-7000 можна використати безкоштовне програмне забезпечення SmartGenius, сумісне з операційними системами Windows і OS X.

Відгуки покупців про товар

Оцінити
{{vError.rating}}
Захисний код