ДБЖ Eaton 5SC 2200VA R/T 2U (5SC2200IRT)

Артикул:  240429
Арт.  240429
32 000 ₴
Немає в наявності
Ціна і наявність актуальна на 06.05.24. Оновлюємо кожні 30 хвилин
Оплата
Способи оплати:
  • Готівкова оплата
  • Оплата картою
  • Безготівковий розрахунок
Кредитні програми:
  • Monobank. Покупка частинами макс к-ть оплат - 4
  • Приват-банк. Оплата частинами макс к-ть оплат - 3
Характеристики ДБЖ Eaton 5SC 2200VA R/T 2U (5SC2200IRT)

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Опис

Доступна і надійний захист електроживлення для серверів, використовуваних в малому бізнесі

Просте управління ДБЖ

Новий інтерфейс з РК-дисплеєм відображає точні значення вхідного і вихідного напруги, навантаження, заряду батареї і розрахункового часу автономної роботи. Передбачена можливість настройки вихідного напруги, звукової сигналізації та чутливості.
ДБЖ 5SC обладнані послідовними і USB-портами, а також релейними входами і виходами. HID-сумісний USB-порт автоматично розпізнається ОС Windows, MAC і Linux.
У стандартну комплектацію входить ПО Eaton Intelligent Power Protector® (IPP). Воно використовується для двухточечного з"єднання з ДБЖ (через послідовний або USB-порту) або підключення до мережі (при цьому IPP використовується як проксі).

Надійний захист електроживлення
Чистий синусоїдальна форма вихідної напруги: при роботі в автономному режимі ДБЖ 5SC видає синусоїдальна напруга для живлення навантажень, чутливих до якості електроенергії, наприклад, серверів з вбудованою схемою компенсації реактивної потужності.
Функція авторегулювання вихідної напруги (Buck / Boost) у безперервний спосіб компенсує коливання вхідного напруги в широкому діапазоні, захищаючи харчування навантажень без переходу на батареї.
Збільшений термін служби батарей: технологія управління акумуляторними батареями Eaton ABM® використовує унікальний триступеневий алгоритм заряду, що збільшує термін служби АКБ на 50%.

Гнучкість в застосуванні
Невеликий розмір дозволяє легко розмістити ДБЖ навіть в обмеженому просторі (термінали самообслуговування, касові апарати, автомати продажу квитків і т. Д.), А вісім виходів збільшують гнучкість підключень.
Регульована чутливість до форми напруги дозволяє адаптувати ІБП до будь-якого джерела електроенергії (наприклад, генераторної установки).
Проста заміна батарей з боку передньої панелі для продовження терміну служби ДБЖ.

Відгуки покупців про товар

Оцінити
{{vError.rating}}
Захисний код