Акустична система JBL Flip 5 Red (JBLFLIP5RED)

Артикул:  305796
Арт.  305796
4 599 ₴
Немає в наявності
Ціна і наявність актуальна на 18.04.24. Оновлюємо кожні 30 хвилин
Оплата
Способи оплати:
  • Готівкова оплата
  • Оплата картою
  • Безготівковий розрахунок
Кредитні програми:
  • Monobank. Покупка частинами макс к-ть оплат - 5
  • Приват-банк. Оплата частинами макс к-ть оплат - 5
Характеристики Акустична система JBL Flip 5 Red (JBLFLIP5RED)

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Опис

Живи яскраво з JBL Flip 5 - бери музику з собою нічого
Портативна колонка - це не тільки зручно, але й модно! Стильний аксесуар, який легко поміщається в руці і стильно виглядає в кишені рюкзака. Варто натиснути на кнопку включення і компактний гаджет приємно дивує своїми музичними здібностями! JBL Flip 5 - це мікс якісного звуку в поєднанні зі стильним дизайном і різноманітністю кольорів від світового лідера серед портативних колонок.

Особливості моделі
Стандарт захисту класу IPX7 (грає під водою)
Компактність і легка вага
Роз"єм USB Type-C
Глибокий бас, завдяки оновленому потужному динаміку
Літій-іонний акумулятор на 12 годин
Нова функція Party Boost для з"єднання колонок по Bluetooth

У води і під водою
JBL Flip 5 не просто не боїться бризок - колонка захищена від води і вологи за стандартом IPX7, корпус повністю водонепроникний. З колонкою можна без побоювань веселитися на пляжі і відпочивати біля басейну, потрапляти під дощ і навіть при необхідності мити девайс під краном.

Компактний розмір і новий роз"єм
Зовнішній вигляд колонки залишився практично без змін, за винятком місця розміщення кнопки блютуз і зникнення гумового заглушки для прикриття роз"ємів. Flip 5 володіє 1 універсальним роз"ємом USB Type-C. Вага Flip 5 всього 540 грам (на 25 грам більше Flip 4) - девайс поміщається в долоню, бічну кишеню рюкзака, тримач для пляшки на велосипеді або в автомобільну підставку для склянки. Ця модель відмінно підходить для любителів активного способу життя і подорожей з ручною поклажею.

Якість звуку і посилення через Party Boost
У колонці встановлений тільки 1 великий і потужний динамік, який робить звук чистішим і радує слух більш глибокими басами. Через нову функцію Party Boost можна об"єднуватися з колонками друзів і влаштовувати справжню дискотеку. Починаючи з цієї моделі компанія використовує інший чіп Bluetooth, який забезпечує більш стабільне звучання і збільшує радіус дії з"єднання в 2 рази. Дуже зручно, якщо їдеш відпочивати великою компанією і ви берете з собою кілька колонок. Більш ранні версії колонок істотно поступаються новинці! Раніше було можливо синхронізувати тільки 2 колонки, а зараз одночасно відтворювати музику можуть скільки завгодно JBL! При бажанні можна зробити цілу музичну вулицю або навіть район. Колонки з Party Boost не підключаються до попередніх моделей з функцією JBL Connect +.

Потужна батарея
Автономної роботи девайса вистачає на 12 годин. Усередині встановлений акумулятор ємністю 4800 мА*год. Повна зарядка відбувається за 2,5 години (на 1 годину швидше, ніж в Flip 4). З огляду на габаритні розміри і вагу, це хороший показник. Для щоденного використання в ритмі міського життя такого ресурсу вистачає з головою: зручно брати музику з собою на велопрогулянки, пробіжки, тренування в парку, на пікнік, в машину.

Підтримка гучного зв"язку
У JBL Flip 5 встановлено мікрофон з усуненням шумів і ехоподавленням. За допомогою колонки можуть телефонувати Вам зі смартфона і розмовляти по гучному зв"язку, не вилазячи з басейну.

З JBL Flip 5 ніколи нудьгувати
Маючи під рукою яскраву і зручну портативну колонку, завжди можна за пару хвилин створити настрій собі і оточуючим, де б ти не знаходився: в автомобілі, на велосипеді, на подвір"ї, на дачі, в спортзалі, вдома або в кругосвітній подорожі з рюкзаком за плечима. Барвиста палітра з більш 10 кольорів дає можливість вибрати гаджет на будь-який смак і насолоджуватися не тільки супер якісним звуком, але і підкреслити свою індивідуальність стильним аксесуаром.

Відгуки покупців про товар

Оцінити
{{vError.rating}}
Захисний код