Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R099113

Комутатор Mikrotik CRS106-1C-5S

В наявності
1 983 грн
Комутатор Mikrotik CRS106-1C-5S Оплата частинами ПриватБанк  3 Комутатор Mikrotik CRS106-1C-5S Оплата частинами MonoBank  3 Комутатор Mikrotik CRS106-1C-5S Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Комутатор Mikrotik CRS106-1C-5S

Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S - типовий представник гібридних Cloud Router Switch від MikroTik. Пристрій поєднує в собі як комутатор рівня 2, так і дозволяє налаштувати маршрутизатор рівня 3, це стало можливим завдяки використанні RouterOS з рівнем ліцензії 5. Справедливо буде зауважити, що CRS106-1C-5S в порівнянні зі звичайними маршрутизаторами, все ж програє в швидкості.

Компактний форм-фактор, розміром 114 x 137 x 29 мм, який ближче до десктопних моделей роутерів компанії, дає можливість розміщувати пристрій в розподільному ящику або боксах невеликих розмірів. На передній панелі знаходиться 5 SFP портів 100/1000 Mb / s. і гніздо живлення від штатного БП. На тильній стороні доступний комбо-порт і порт підключення консолі. Комбо-порт: RJ45 і SFP, однак, одночасно активним з них може бути тільки один.

Кнопка reset знаходиться збоку. Таким чином, в налаштуваннях можна використовувати два варіанти роботи пристрою: Перший - 5 слотів SFP і 1 RJ45, при цьому у нас є можливість живити пристрій від кручений пари Passive PoE. Другий - в 6 слотів SFP. За швидкість роботи девайса відповідає система на кристалі від Qualcomm. Одноядерний процесор QCA8511 з тактовою частотою 400 МГц. Флеш пам'ять об'ємом 16 Мбайт. Обсяг ОЗУ 128 Мбайт. Апаратний свитч 12 інтерфейсів. Шина між ЦП і світче в 1 Гбіт/сек. У режимі роботи комутатора рівня 2, трафік обробляється тільки на апаратному світче. При використанні в режимі маршрутизатора, трафік обробляється на ЦП, що і призводить до невеликих осіданням в продуктивності.

Продукцією латвійської компанії MikroTik є мережеве обладнання. MikroTik здійснює розробку, реалізацію та установку дротяних і бездротових маршрутизаторів, а також, супутнього їм обладнання та операційних систем. Підприємство MikroTik було утворено в 1995 році як реалізатор обладнання на ринку, що розвивається. У 2007 році в штаті співробітників підприємства вже було зайнято понад 70 осіб. Маршрутизатор і ОС виробництва MikroTik були обрані для реалізації африканського проекту WLAN, і для побудови мережевої інфраструктури в Малі, завдяки таким перевагам, як невисока вартість, гнучкість, популярність і зручність інтерфейсу.

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму