10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Жорсткий диск внутрішній HDD WD Plus WD40EFZX Red 4TB, 5400rpm, 128МB, 3.5, SATA III
Жорсткий диск внутрішній HDD WD Plus WD40EFZX Red 4TB, 5400rpm, 128МB, 3.5, SATA III

Жорсткий диск внутрішній HDD WD Plus WD40EFZX Red 4TB, 5400rpm, 128МB, 3.5, SATA III

Код: 372027
Закінчився
Продано
Опис

Будьте готові до все більших навантажень завдяки накопичувачу WD Red Plus
Накопичувач WD Red Plus призначений для роботи в системах NAS підприємств малого та середнього бізнесу, а також для використання в домашніх офісах. Вони ідеально підходять для архівування даних і надання загального доступу до них, а також модернізації масиву RAID у системах, що використовують ZFS і інші файлові системи. Створені та протестовані для використання в системах NAS із 8 відсіками, ці накопичувачі забезпечують універсальність і гнучкість. Ви можете не сумніватися в надійності зберігання на них важливих персональних і робочих файлів, а також надання доступу до них.

Для підприємств малого та середнього бізнесу
Передавання потокових даних, резервне копіювання, загальний доступ і систематизація цифрових матеріалів за допомогою мережевого пристрою зберігання й дисків WD Red Plus, які дають можливість без жодних зусиль передавати матеріали на будь-які пристрої у вас удома або в офісі. Технологія NASware 3.0 покращує сумісність дисків наявною мережею та пристроями. Компаніям більшого розміру, у системах зберігання яких до 24 відсіків, ми рекомендуємо використовувати накопичувачі WD Red Pro з винятковою швидкодією.

Унікальна технологія NASware 3.0
Далеко не кожен диск впорається. Збільште місткість системи з 8 відсіками до 112 ТБ, а за допомогою унікальної технології Western Digital NASware 3.0 ви можете оптимізувати кожен накопичувач. Сучасна технологія NASware 3.0, реалізована в кожному жорсткому диску WD Red Plus, підвищує продуктивність системи завдяки поліпшенню параметрів сумісності, надійності, інтеграції та поновлення.

Спеціально для оптимальної сумісності з мережевими пристроями зберігання
З появою жорстких дисків WD Red Plus з технологією NASware вам більше не доведеться гадати під час вибору накопичувача. Вони призначені для мережевих систем зберігання, а наш унікальний алгоритм допомагає домогтися оптимального співвідношення продуктивності та надійності під час використання дисків у мережевих пристроях зберігання й масивах RAID. Іншими словами, WD Red Plus — це один із тих дисків, які сумісні з максимальною кількістю мережевих пристроїв зберігання. Але ви не зобов'язані просто вірити нам на слово. Жорсткі диски WD Red Plus перевірені на сумісність із великою кількістю технологій і мережевих пристроїв зберігання, вироблених нашими партнерами.

3D Active Balance Plus
Розроблена нами вдосконалена технологія балансування у двох площинах істотно підвищує швидкодію й надійність накопичувачів. Брак правильного балансування в накопичувачах може скорочувати термін їх експлуатації, знижувати згодом їх швидкодію й призводити до надмірної вібрації й шуму в багатодискових системах.

Цілодобова експлуатація
Оскільки ваша мережева система зберігання працює день і ніч, для неї потрібні надійні диски. Диски WD Red Plus із середнім часом напрацювання на відмову (MTBF) до 1 мільйона годин призначені для цілодобової роботи.

Диски для настільних комп'ютерів і WD Red Plus
Виберіть для вашого мережевого пристрою зберігання диск, створений спеціально для систем NAS, з функціями захисту даних і забезпечення оптимальної продуктивності. Під час вибору жорсткого диска для мережевого пристрою зберігання треба враховувати такі чинники:

  • Сумісність. На відміну від звичайних дисків для настільних комп'ютерів, ці накопичувачі тестуються на сумісність із мережевими системами зберігання для забезпечення оптимальної продуктивності.
  • Надійність. За цілодобової експлуатації в мережевому пристрої зберігання або масиві RAID жорсткі диски можуть сильно нагріватися, накопичувачі для настільних комп'ютерів для цього не призначені та не тестуються — на відміну від WD Red Plus.
  • Контроль усунення помилок. У жорстких дисках для мережевих пристроїв зберігання WD Red Plus спеціально реалізовані засоби контролю усунення помилок, що сприяє скороченню кількості помилок у мережевій системі зберігання.
  • Захист від шуму та вібрації. Жорсткі диски для настільних комп'ютерів, призначені для експлуатації в умовах наявності в системі тільки одного диска, забезпечують захист від шуму та вібрації на найнижчому рівні або не забезпечують її зовсім. А в системах, де дисків кілька, це становить проблему. Накопичувачі WD Red Plus мають усі характеристики для максимально ефективної роботи в системах NAS з декількома відсіками.

Характеристики
Основні
Форм-фактор
3.5 "
Об'єм пам'яті
4000 ГБ
Інтерфейс підключення
SATAIII
Швидкодія
Буфер
128 Мб
Фізичні параметри
Розмір
147 х 101.6 х 26.1 мм. 570 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Жорсткий диск внутрішній HDD WD Plus WD40EFZX Red 4TB, 5400rpm, 128МB, 3.5, SATA III
Жорсткий диск внутрішній HDD WD Plus WD40EFZX Red 4TB, 5400rpm, 128МB, 3.5, SATA III