Машинка Same Toy Truck Тягач жовтий з трактором зі світлом і звуком (98-615AUt-1)

Артикул:  306518
Арт.  306518
462 ₴
Немає в наявності
Ціна і наявність актуальна на 19.04.24. Оновлюємо кожні 30 хвилин
Оплата
Способи оплати:
  • Готівкова оплата
  • Оплата картою
  • Безготівковий розрахунок
Кредитні програми:
  • Monobank. Покупка частинами макс к-ть оплат - 4
  • Приват-банк. Оплата частинами макс к-ть оплат - 3
Характеристики Машинка Same Toy Truck Тягач жовтий з трактором зі світлом і звуком (98-615AUt-1)

Основнi характеристики
Тип: тягач, трактор
Вікова група: від 3 років
Матеріал: пластик
Колір: жовтий
Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
Опис

Інтерактивний тягач зі світловими та звуковими ефектами. Іграшка інерційна; дитина залюбки приводитиме її до руху. особливість іграшки – одразу 2 машинки: тягач і навантажений на нього трактор. Матеріал виготовлення – безпечний, якісний, нетоксичний пластик. Розмір тягача – 28х10х13 см. Для дітей від трьох років.

Про іграшку
На даху кабіни 3 кнопки. Натиснувши на них, можна почути різні звуки: запуск двигуна, сигнал автомобіля та попереджувальний звук. Також діти побачать миготіння лампочок.
Особливість іграшки – реалістичні елементи. Крізь вікна обох машин – і трактора, і тягача можна роздивитись деталі: сидіння, прибори, кермо в кабіні тягача, а також кабіну трактора. Дітей вразять такі деталі як бокові дзеркала та радіаторна решітка. Вантажівка буде дійсно вражаючим поповненням колекції дитячого автопарку.
Вантажівка з трьома парами коліс.

Механізм руху іграшки – інерційний: щоб привести її до руху, необхідно прокотити іграшку декілька разів уперед, після чого вона запуститься і проїде деяку відстань.

Користь іграшки
Іграшкові транспортні моделі можуть бути дуже корисними. Запропонуйте дитині цікаві ігри: наприклад, навантажити на причіп іграшки і перевезти їх в інше місце. Такі ігри сприятимуть покращенню моторики дітей, координації в просторі, спритності рухів. А уявляючи себе водієм вантажівки, відтворюючи сюжетні ігри, діти розвинуть креативне, образне мислення, пам'ять, когнітивні здібності.

Відгуки покупців про товар

Оцінити
{{vError.rating}}
Захисний код