Безкоштовна доставка ОПЛАЧЕНИХ замовлень від 1000 грн
000
Каталог товарів
 ПК та комплектуючі ПК та комплектуючі
Монітори по діагоналі
 Спорт, відпочинок та туризм Спорт, відпочинок та туризм
Газова продукція
Намети
Тренажери і спортивне обладнання
Набори для пікніка
Рюкзаки
Термоси та термокружки
Тенніс, пінг-понг, бадмінтон, сквош
 Аксесуари Аксесуари
Сумки та валізи
Новий рік
Антисептики
Код: R147901

Блок безперебійного живлення APC Easy UPS 1200VA Schuko

В наявності
7 369 грн
Блок безперебійного живлення APC Easy UPS 1200VA Schuko Оплата частинами ПриватБанк  3 Блок безперебійного живлення APC Easy UPS 1200VA Schuko Оплата частинами MonoBank  3 Блок безперебійного живлення APC Easy UPS 1200VA Schuko Оплата частинами ПУМБ  3
Замовити в 1 клік
вкажіть номер телефону та менеджер Вам зателефонує
Доставка
У відділення "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
В поштомат "Нова Пошта":
за тарифами перевізника
Кур'єром "Нова пошта":
за тарифами перевізника
Додаткові послуги
Оплата
  • Оплата при отриманні
  • Оплата при отриманні (післяплата)
  • Безготівковий розрахунок
  • Оплата картою Visa/Master Card
  • Оплата частинами ПриватБанк
  • Оплата частинами MonoBank
  • Оплата частинами ПУМБ
Гарантія
Гарантія:
0 місяців
Обмін/повернення товарів:
протягом 14 днів

Опис для Блок безперебійного живлення APC Easy UPS 1200VA Schuko

Простота і функціональність

Easy UPS - це серія універсальних джерел безперебійного живлення від APC by Schneider Electric, спеціально розроблена для домашнього використання і малих офісів. Вона пропонує надійний захист від стрибків напруги для вашого обладнання і стабільну роботу навіть в найбільш нестабільних умовах електропостачання. А також відрізняється компактними розмірами, практичним дизайном і функціоналом, що забезпечує зручне використання.

Захистіть себе від непередбачених ситуацій

Будь-яка техніка в будинку чутлива до перепадів напруги і збоїв в подачі живлення. І використання ІБП допоможе мінімізувати ризики, пов'язані з цим. Easy UPS подає резервне живлення від вбудованої батареї в разі відключення електрики і коливань напруги, а також забезпечує захист від пошкоджень в результаті стрибків струму. Це відмінне рішення для захисту ваших даних і забезпечення стабільної роботи техніки.

Надійне підключення і безперебійна робота

Залишайтеся на зв'язку і вільно працюйте навіть при повному відключенні електрики. Завдяки підвищеній потужності Easy UPS дає вам достатньо часу, щоб залишатися продуктивним протягом декількох годин, а потім безпечно відключати пристрої.

Для пристроїв з високою і малою потужністю

Ще одна перевага Easy UPS - їх універсальність. Ці ДБЖ можна використовувати як для пристроїв з низьким енергоспоживанням, таких як модем або маршрутизатор, так і для обладнання з високим енергоспоживанням, такого як ПК, Smart TV і ігрові консолі.

Автоматичне регулювання напруги

Функція автоматичного регулювання напруги збільшує / зменшує значення змінного струму в разі його виходу за встановлені межі. Це дозволяє обладнанню, підключеному до джерела безперебійного живлення, працювати при низькому / високому напрузі і економити енергію батареї на випадок несправності мережі живлення. А якщо рівень вхідної напруги стає занадто низьким або високим Easy UPS почне працювати від батареї.

Компактний розмір

Акумулятори Easy UPS можуть похвалитися компактної, сучасною конструкцією і поставляються в вертикальному, горизонтальному або настінному виконанні, що підходить для будь-якої компонувальною схеми використання електроніки та чудово доповнює обстановку будинку. А спеціальні кріплення для настінного монтажу дають можливість встановлювати його там, де вам буде зручніше за все.

Читати далі
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її курсором, натисніть на випадаючу підказку і заповніть форму