Зустрічайте новий McAfee!

Головна Новини Зустрічайте новий McAfee!
04.04.2017

McAfee офіційно повертається: 3 квітня 2017 року корпорація Intel Security офіційно підтвердила значущий доробок бренду, заявивши, що McAfee відділилась від материнської компанії Intel і тепер є автономним постачальником рішень ІТ-безпеки.

McAfee навряд чи можна назвати новим ім’ям в галузі, адже цьому бренду протягом  трьох десятирічь віддають свою перевагу та довіряють споживачі, підприємства, уряди та партнери у всьому світі. McAfee сьогодні вказує на багатообіцяюче майбутнє, що стоїть на фундаменті лідерства і має наміри залишатися попереду нових загроз, завдяки незмінному фокусові на кібербезпеці.

«Сьогодні народився новий McAfee, - зазначає Крістофер Янг (Christopher D. Young), СЕО компанії McAfee. - Той, що обіцяє клієнтам реальні результати кібербезпеки, а не фрагментовані продукти. Той, що обіцяє рухатися вперед в цій галузі, працюючи з конкурентами, а не тільки з партнерами. Сьогодні перший день нового майбутнього, який ми зустрічаємо разом. Тому що разом ми – сила».

Відомо, що метою McAfee є налагодження та розвиток співробітництва із більш широкою спільнотоюу галузі безпеки, що дасть змогу вирішувати ще складніші проблеми у цьому напрямку.

McAfee на даний час активно розвивається у напрямку хмарних сервісів та планує будувати власну платформу.

За додатковою інформацією та із запитаннями звертайтеся до security@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів