Зробіть процес купівлі програмного забезпечення простішим разом із Cisco One

Головна Новини Зробіть процес купівлі програмного забезпечення простішим разом із Cisco One
31.03.2017

Програмне забезпечення Cisco ONE є гнучким способом, купівлі програмного забезпечення для ЦОД-ів, WAN і доменів доступу. На кожному етапі життєвого циклу продукту, Cisco ONE допомагає зробити покупку, управління і модернізацію мережевої інфраструктури і програмного забезпечення простіше.

Коли ви купуєте: Замість того щоб вибрати із сотень окремих програмних функцій, ви купуєте один програмний продукт Cisco ONE. Замість однієї безстрокової ліцензії, прив'язаної до вашого обладнання, компанія Cisco пропонує гнучкість вибору варіантів ліцензування.

При використанні: Ваша інвестиція в Cisco ONE може рости в ціні через постійні інновації, оновлення і модернізацію. І незабаром з програмним забезпеченням Cisco ONE, ви будете мати свободу, щоб розгорнути свої ліцензії на фізичних або віртуальних машинах.

При оновленні: Ви отримуєте вигоду від зниження витрат і зниження сукупної вартості володіння. Ліцензії Cisco ONE не прив'язані до конкретного устаткування, тому вони є портативними для наступного покоління ваших пристроїв.

Програмне забезпечення Cisco ONE допомагає вирішувати найбільш важливі проблеми

  • Підключення філій і центральних відділень з масштабованим провідним і бездротовим доступом
  • Створення високо захищеної мережі центрів обробки даних, який працює з публічними, приватними, або гібридними хмарами
  • Доставка голосових і відео даних всією мережею

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів