Рішення Cisco Mobility Express

Головна Новини Рішення Cisco Mobility Express
28.04.2017

Запуск бездротової мережі менш ніж за 10 хвилин. Використання технології 802.11ac Wave 2, новітні технології на ринку бездротових мереж. Спрощена встановлення Wi-Fi і управління в місцях з обмеженим ІТ персоналом. Наявність віртуального контролера WLAN в точці доступу без будь-яких додаткових витрат. Підтримка провідних в галузі функцій Cisco без додаткових витрат. Cisco Connected Mobile (CMX) може бути доданий для більшого залучення клієнтів і ефекту присутності на основі аналітики.

Спрощення та прискорення розгортання Wi-Fi

Технологія Wi-Fi продовжує рухатися вперед. Використання мобільності продовжує зростати. Як йти в ногу з технологіями, відповідаючи на виклики швидкого росту персоналу з малою кількістю або практично без ІТ-персоналу? Cisco Mobility Express має на меті вирішення таких ситуацій, за допомогою простої бездротової конфігурації інтерфейсу. Він також поєднує в собі віртуальний контролер бездротової локальної мережі з точками доступу Cisco Aironet з підтримкою 802.11ac Wave 2 - новітніх технологій бездротової мережі на ринку. Це означає, що немає необхідності купувати, підтримувати і управляти окремим WLAN контролером.

Один, два, три, і ви в мережі

Розгортання бездротової локальної мережі Cisco менш ніж за 10 хвилин. Ви можете одночасно налаштовувати кілька точок доступу Aironet по передовим практикам індустрії включеними за замовчуванням. Це займе всього три кроки: 1. Підключення до 802.11ac Wave 2 Cisco Aironet Access Point з використанням будь-якого бездротового пристрою. 2. Використовуйте майстра встановлення Cisco WLAN Express для налаштування декількох точок доступу одночасно. Ваша бездротова мережа може містити суміш інших точок доступу серії Cisco Aironet. Вам просто потрібно одна точка доступу 802.11ac Wave 2 Aironet Access Point для функцій управління. 3. Доступ до панелі управління можна отримати через браузер або мобільний додаток – для управління, контролю і усунення неполадок в мережі. Якщо ви хочете отримати доступ до панелі управління Mobility Express, за допомогою мобільного пристрою, використовуйте додаток Cisco Wireless, доступні в Google Play Store і Apple App Store.

Використовуючи вбудовані, функції рівня бізнес-класу контролера WLAN, ви можете легко управляти іншими точками доступу без фізичного контролера для кожного розгорнутого віртуального контролера Mobility Express. Це означає, що якщо у вас невелика або середнього розміру організація, тепер ви можете отримати той же досвід що і користувачі в великих підприємств. Тут немає преміальних цін, і вам непотрібно буде виористовувати командний рядок.

Наступні кроки

Щоб дізнатися більше про Cisco Mobility Express, рішення або будь-яку точку доступу Cisco 802.11ac Wave 2, відвідайте: www.cisco.com/go/mobilityexpress

Звертайтесь за адресою: cisco@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів