Платформа LG webOS 3.5 Smart TV пройшла сертифікацію за стандартом Common Criteria

Головна Новини Платформа LG webOS 3.5 Smart TV пройшла сертифікацію за стандартом Common Criteria
10.05.2017

Платформа LG webOS 3.5 Smart TV була сертифікована відповідно до стандарту Common Criteria (CC) за вдосконалене програмне забезпечення з безпеки додатків – Application Security Solution Version 1.0. Сьогодні користувачі все частіше замислюються про захист своїх пристроїв, підключених до мережі Інтернет. Отримавши міжнародне визнання, LG продовжує зберігати лідерство в сегменті безпеки «розумних» телевізійних технологій.

Платформа webOS 3.5 пройшла тестування відповідно до критеріїв оцінки захищеності інформаційних технологій Common Criteria. Щоб убезпечити програмне забезпечення, державні установи, банки та інші організації використовують стандарт ISO/IEC 15408. Двадцять сім країн світу, серед яких Австралія, Франція, Японія, Корея і США, визнали цей стандарт найнадійнішим. Тестування перевірило 3 етапи безпеки телевізорів: безпека установки додатків, безпека виконання додатків і безпека контенту додатків із кодованим керуванням цифровими правами (DRM). LG webOS 3.5 забезпечує надійний захист установки додатків і блокує установку неавторизованих шляхом ретельної перевірки справжності цифрового підпису. Для LG App Store передбачено формування цифрового підпису, що гарантує використання справжніх додатків, завантажених виключно в LG App Store.

LG webOS 3.5 також забезпечує безпеку в залежності від типу додатків – додатки платформи (нативні додатки) або веб-додатки. Для нативних додатків платформа webOS 3.5 використовує технологію sandboxing (пісочниця), завдяки якій система безпеки блокує доступ до неавторизованих каталогів/файлів системи, спеціальних файлів та інших даних. LG webOS 3.5 використовує тільки затверджений інтерфейс API (інтерфейс програмування додатків) для безпечного доступу до конфіденційної інформації у файловій системі. Крім того, остання версія платформи LG webOS забезпечує надійну перевірку DRM-ліцензії, розробленої для декодування контенту на пристроях RAM-пам'яті та створення резервованого декодованого контенту на пристроях флеш-пам'яті.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів