Офісні телекомунікаційні шафи ZPAS 19” SJB SILENT на складі ERC

Головна Новини Офісні телекомунікаційні шафи ZPAS 19” SJB SILENT на складі ERC
26.12.2016

Телекомунікаційні шафи ZPAS 19” SJB SILENT з офісним дизайном та підвищеною звукоізоляцією

Як відомо, в сучасному офісі не завжди є можливість виділити спеціальне приміщення для розміщення серверного та мережевого обладнання , особливо для невеликої компанії. Стандартна телекомунікаційна шафа з активним обладнанням створює додатковий шум в кімнаті та відрізняється своїм дизайном від офісних меблів. Спеціально для вирішення цих проблем було створено шафу особливого дизайну з підвищеною звукоізоляцією.

Універсальні звукоізольовані 19 "шафи серії SJB SILENT призначені для розміщення стандартного мережевого обладнання в адміністративних і офісних приміщеннях, в яких оформлення інтер'єру грає важливу роль. Шафи відрізняються ергономічною конструкцією і естетичним дизайном - тонована скляна або металева двері і стільниця з ламінованої меблевої плити чудово гармонують з будь-яким інтер'єром. Міцний корпус дозволяє встановлювати обладнання не тільки всередині шафи, але і розміщувати на ньому оргтехніку і периферійні пристрої.

У верхній і нижній панелі передбачені штатні місця під вентилятори. Шафи зі скляними дверима поставляються з одним встановленим верхнім вентилятором, а з металевими дверима - з двома встановленими вентиляторами. Шафи цієї серії мають єдиний габаритний розмір 18 U - висота 871 мм, ширина 600 мм, глибина 600 мм. Внутрішня поверхня стінок шафи покрита звукопоглинальним матеріалом, який знижує рівень шуму пристроїв на 20%.

Основні особливості шафи SJB SILENT наступні: 

  • Шафа SJB Silent є ідеальним рішенням для маленьких мережевих інсталяцій в офісних приміщеннях;
  • Конструкція шафи базується на самонесучому корпусі без каркаса;
  • Стільниця з меблевої плити додає шафі благородного вигляду і надає можливість легкого пристосування шафи до існуючої декорації інтер'єру;
  • Використана шумопоглинаюча губка глушить шум до 8 Дб, завдяки чому обладнання, що знаходиться всередині шафи, не дратує додаткові шумом.

Наразі зі складу ERC пропонуємо наступну модель:

WZ-4888-01-00-161 Шафа ZPAS 19" 18U 600x600 SJB Silent

Відео про конструктивні особливості шафи SJB Silent можна подивитись за посиланням:

 

З приводу консультацій та замовлення шаф ZPAS та інших компонентів СКС звертайтеся за адресою: network@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів