Moto G5 Plus – обирай тільки краще, без компромісів

Головна Новини Moto G5 Plus – обирай тільки краще, без компромісів
14.06.2017

Скільки рішень приймає кожен з нас щодня? Коли справа стосується нового гаджету українцям часто доводиться іти на компроміс, що обрати: кращу ціну, витривалий акумулятор, потужний процесор чи круту камеру. Новий Moto G Plus п'ятого покоління – смартфон, обираючи який не потрібно собі у чомусь відмовляти. Маємо для цього як мінімум 4 причин.

Moto G5 Plus живе у твоєму темпі 

Велике місто – шалені швидкості. Бути на зв’язку 24/7 іноді життєво необхідно. Акумулятор з ємністю 2800 мАг не підведе: він з вами з ранку до ночі без необхідності підзарядки. А якщо раптом потрібно продовжити день, не збавляючи темпу, зробіть перерву на каву – Moto G5 Plus вистачить 15 хвилин, щоб поповнити запас енергії ще на 6 годин роботи. 

Фото – як у флагманів 

Якісні фото, навіть з поганим освітленням? Moto G5 Plus впорається з цим без проблем, адже він оснащений 13-мегапіксельною камерою і фазовим авто фокусом. Такі ж використовуються у флагманських смартфонах. Фронтальна камера потішить любителів селфі – ширококутний об’єктив та режим, що згладжує риси обличчя та маскує недоліки. Робіть знімки та готуйтеся отримувати десятки лайків у соціальних мережах!

Якість відео у цього Moto теж на висоті – стабілізація зображення допомагає позбутися легкого тремтіння у кадрі. І, звісно, відмінна чіткість і якість картинки та можливість знімати HD або 4K відео.

Швидкість без зволікань 

Блискавичне перемикання між додатками та швидкий інтернет-серфінг – запорука хорошого настрою власника будь-якого смартфону. І Moto G5 Plus повністю відповідає цьому критерію. Інакше і бути не може, адже він укомплектований 8-ядерним процесором з частотою 2 ГГц. А любителі ігор будуть приємно здивовані, які можливості перед ними відкриє цей Moto.

«Чистий» Android та Moto-фішки 

Однією з переваг усієї лінійки Moto на рівні ПО – є так званий «чистий» Android, без додаткових оболонок та надбудов. Водночас вбудовані функції від Motorola є зручними та роблять смартфон дійсно унікальним. Наприклад, українські користувачі вже оцінили Moto-рухи, що дозволяють керувати найнеобхіднішими функціями. Так само зручно реалізована можливість навігації, що дозволяє швидко управляти Moto G5 Plus з допомогою всього однієї кнопки зі сканером відбитків пальців.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів