Автоматизація і контроль відповідей на інциденти з оркестрованою SIEM системою від McAfee

Головна Новини Автоматизація і контроль відповідей на інциденти з оркестрованою SIEM системою від McAfee
11.07.2017

Оркестрування SIEM забезпечує негайні автоматичні відповіді. Це єдиний спосіб для сучасного бізнесу захиститися від передових атак.

Перехід до адаптивного оркестрованого інтелектуального підходу

Оркестрування рішень, як наступний крок після автоматизації, дозволяє краще керувати та швидше реагувати на мінливі загрози. McAfee Enterprise Security Manager надає цінну платформу для автоматизації відповідей на швидко зростаючі загрози.

Дії McAfee Enterprise Security Manager керуються попередженнями, ініційованими широким спектром подій. Ви можете налаштувати кожне сповіщення для запуску різноманітних дій. В свою чергу, адміністратори, без складної інтеграції, можуть легко оркеструвати відповіді на ті чи інші сповіщення. Крім того, McAfee Enterprise Security Manager забезпечує інтеграцію для сотень сторонніх продуктів.

Отримання ситуативного інформування для мінімізації розширених загроз

Ідентифікуючи типи сповіщень, які потребують уваги, автоматизуючи, а потім оркеструючи дії, McAfee Enterprise Security Manager забезпечує ситуативну обізнаність, що дозволяє підприємствам швидше виявляти атаки і вживати заходів для мінімізації впливу сучасних загроз.

McAfee Enterprise Security Manager забезпечує високий рівень швидкодії, можливість реагувати відповідним чином, використовуючи інформацію про загрози і поточну ситуацію, та вживати заходів, що необхідні для виявлення, аналізу та усунення прихованих загроз. А вбудований механізм контролю відповідності дає можливість спростити процес виконання нормативно-правових вимог. Детальну інформацію ви можете знайти у документі за посиланням.

 

Із запитаннями, будь ласка, звертайтеся до нас: security@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів