Legrand і Borri об'єднуються для спільної діяльності з виробництва джерел безперебійного живлення (ДБЖ)

Головна Новини Legrand і Borri об'єднуються для спільної діяльності з виробництва джерел безперебійного живлення (ДБЖ)
13.07.2017

Legrand і Borri мають досвід багаторічної співпраці. Одним із спільних рішень є серія трифазних стандартних джерел безперебійного живлення KEOR HP потужністю від 100 до 800 кВА. Найближчим часом запущена нова лінійка - KEOR HPE потужністю від 60 до 200 кВА. В даний момент ведуться роботи з організації європейського складу і поставок обладнання цих серій через локальні склади Legrand в тому числі і в Україні.

Однією із стратегій розвитку Групи Legrand є розширення комплексної пропозиції для:

  • центрів обробки даних Legrand виробляє рішення для технічних приміщень (щити розподілу електроенергії, трансформатори високої напруги і шинопроводи серії Zucchini, пр.);
  • серверних приміщень (серверні шафи і системи «холодного коридору» Minkels, інтелектуальні блоки розподілу живлення (PDU) Raritan, оптоволоконні патч-панелі Legrand, засоби організації кабельних трас Cablofil тощо).

Група Legrand має досвід реалізації проектів по оснащенню ЦОД відомих хостинг-провайдерів і компаній, що надають «хмарні» сервіси.

Група Borri є розробником стандартних і кастомізованих рішень для проектів в області ЦОД, постачальником джерел безперебійного живлення та інверторів. Список реалізованих проектів включає в себе співпрацю з великими міжнародними компаніями.

Наприклад, будівництво метро в м. Доха (Катар). Це один з наймасштабніших проектів компанії Mitsubishi Heavy Industries на Близькому Сході.

ДБЖ Borri будуть використовуватися для забезпечення роботи систем безпеки і аварійних систем найбільшої на сьогоднішній день мережі метрополітену, загальна протяжність шляхів якої складе 240 км.

Окремої уваги заслуговує організація поставки 240 ДБЖ загальною потужністю 30МВА для Європейського центру ядерних досліджень в Женеві (ЦЕРН). Устаткування Borri забезпечує аварійне живлення систем безпеки і стохастичного охолодження в великому адронному колайдері.

Об'єднання Групи Legrand з компанією Borri дасть додаткові можливості для реалізації великих міжнародних проектів, а також об'єднає інвестиційні портфелі партнерів для досліджень і розробок нових рішень.

 

Група Legrand

Світовий фахівець з комплексних рішень для електричної та інформаційної інфраструктур будівель. Пропозиція компанії включає в себе понад 230 тисяч найменувань продукції, яка широко застосовується на різних об'єктах, у тому числі в адміністративних і комерційних будівлях, центрах обробки даних і промисловості.

Група Legrand об'єднує 36 000 співробітників, що працюють в 90 країнах світу.Компанія має понад 3,8 тисяч чинних патентів на винаходи.

Будучи надійним постачальником, чия продукція відповідає високим стандартам європейської якості, група Legrand надає повний спектр послуг технічного, гарантійного та інформаційного супроводу. Клієнти компанії отримують професійну підтримку команди фахівців в підготовці і реалізації проектів різного рівня складності. У 2010 р компанія вийшла на ринок ДБЖ. Вісім провідних світових виробників ДБЖ приєдналися до Групи, були відкриті спільні виробництва в різних країнах. Обсяг продажів Групи Legrand в 2016 р склав понад 5 млрд. Євро. Компанія котирується на біржі Euronext Paris і бере участь у формуванні фондових індексів, включаючи CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Сorporate Oekom Rating, DJSI World, Vigeo Euronext Eurozone 120, Europe 120-France 20 і World 120, а також Ethibel Sustainability Index Excellence. www.legrand.com

Група Borri

Світовий постачальник рішень по захисту електроживлення на промислових об'єктах, в комерційних будівлях і в компаніях IT-сектора. Компанія має в своєму розпорядженні більш ніж вісімдесятирічним досвідом досліджень, розробок і виробництва джерел безперебійного живлення.У 2016 році обсяг продажів склав близько 60 млн. Євро.Штат компанії налічує двісті співробітників. Компанія була заснована в 1932 році в Італії. Зараз виробничі площі Групи Borri займають територію понад 15 000 м2.

Група присутня на всіх п'яти континентах з дочірніми компаніями в Канаді, США, ОАЕ, Індії, Малайзії і дистриб'юторською мережею, здатної надавати підтримку своїм клієнтам на місці. www.borri.it

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів