Нові електросамокати Segway KickScooters ES1 та ES2 очікуються в Україні вже цієї осені

Головна Новини Нові електросамокати Segway KickScooters ES1 та ES2 очікуються в Україні вже цієї осені
16.08.2017

В Україні електросамокати KickScooter мають з’явитись цієї осені. Про початок продажів буде оголошено на масштабній виставці СЕЕ 2017 7-8 жовтня в одному з найбільших виставкових центрів України на стенді продукції компанії Segway поруч з усіма іншими моделями персонального електротранспорту.

ES1 – електросамокат має максимальну швидкість до 20 км/год з можливістю функціонування без підзаряду майже 25 км. Електросамокат оснащено світлодіодним цифровим дисплеєм, електронною гальмівною системою та круїз-контролером.

ES2 – електросамокат, який здатен досягати швидкості аж до 25 км/год з тривалим рухом без підзаряду майже 25 км. Амортизація заднього колеса забезпечуватиме комфорт, а світло контуром основи та яскраві фари не лише елементи розваги, але більше засіб безпечного руху, бо надають змоги іншим учасникам руху бачити водія електросамоката в умовах послабленого освітлення чи вночі.

Моделі електросамокатів KickScooter мають незначну вагу (11.3 кг), проте міцну конструкцію. Вони легко складаються за допомогою лише одного руху. Їх без проблем можна перевозити громадським транспортом або автомобілем в багажнику.  Власники KickScooter матимуть змогу встановити на додачу до наявної батареї ще одну аби подорожувати на відстані понад 44 км на електросамокаті ES2 та досягати швидкості до 30 км/год.

Початок продажів в Україні  Ninebot by Segway KickScooters очікуються з жовтня 2017 року. Дізнатися більше про продукцію можна на офіційному сайті Segway.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів