Motorola випустила модуль Moto Mods з функціями камери Polaroid

Головна Новини Motorola випустила модуль Moto Mods з функціями камери Polaroid
16.11.2017

Motorola поповнює лінійку Moto Mods – модулів-накладок на смартфон, що розширюють функціональність мобільного пристрою. Тепер компанія випускає накладку з функціями камери миттєвого друку.

Новий Moto Mods має назву Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod і призначений для смартфонів лінійки Moto Z. Пристрій був розроблений спільно з Polaroid. Накладка має кнопку затвору, яка активує камеру. Після зйомки фотографія одразу вирушає на друк.

З модулем можна друкувати будь-які фото: з галереї смартфона, або з соціальних мереж Facebook чи Instagram. Для друку використовується спеціальний папір формату Zero-Ink Paper Polaroid. Мод друкує зображення розміром 2х3 дюйми. Як і всі Moto Mods, стильна білосніжна накладка Polaroid прикріплюється до смартфона за допомогою магніта.

Продаж Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod почнеться уже невдовзі.

В каталозі ЕRС представлені інші модулі для смартфонів лінійки Moto Z. Зокрема, Moto TurboPower Pack – модуль-акумулятор, що майже миттєво заряджає смартфон. Серед найпопулярніших модулів – Moto GamePad, що перетворює смартфон у ігрову консоль. Модуль-динамік JBL SoundBoost 2 дасть змогу слухати найулюбленішу музику у відмінній якості звучання. А для ефектних знімків чудово підійде модуль Motorola Moto mod camera з кутом огляду 360°.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів