Більше можливостей для телебачення: Apple випустили апдейт tvOS 11.2

Головна Новини Більше можливостей для телебачення: Apple випустили апдейт tvOS 11.2
05.12.2017

Компанія Apple випустила оновлену версію ОС tvOS 11.2 для користувачів консолей Apple TV четвертого і п’ятого покоління (з підтримкою 4К).

Серед найважливіших оновлень – поява в «Налаштуваннях» опцій HDR і «Частота кадрів». Нові функції дають змогу користувачеві самостійно встановлювати частоту кадрів, а також вмикати або вимикати HDR. Така функція допоможе зберегти якість відео нижчої роздільної здатності. Раніше, наприклад, у п’ятому поколінні Apple TV (з підтримкою 4К) весь відеоконтент автоматично конвертувався в 4К.

Апдейт також приніс у програму TV новий розділ – «Спорт». Тепер користувачі матимуть доступ до прямих трансляцій спортивних ігор, матчів, чемпіонатів через програму ESPN.

Медіаприставки Apple TV – чудовий спосіб мати безперервний доступ до цікавого, якісного контенту: фільмів, кліпів, програм, серіалів і т.д. У каталозі ERC – консолі Apple TV четвертого і п’ятого покоління. З підтримкою формату 4К HDR користувачі отримують вражаючу якість відтворення ігор, відеоконтенту та численних програм. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів