Електрозаправки EVlink Wallbox від Schneider Electric доступні в Україні

Головна Новини Електрозаправки EVlink Wallbox від Schneider Electric доступні в Україні
06.12.2017

Компанія ERC, будучи офіційним дистриб'ютором Schneider Electric, оголошує про старт продажів універсальних зарядних станцій для електромобілів EVLink Wallbox. EVLink Wallbox забезпечуют високий рівень ефективності та повну безпеку підключення електротранспорту. З EVLink Wallbox зарядити електромобіль тепер так само просто, як і мобільний телефон.

EVLink Wallbox дозволяє швидко, безпечно та надійно «заправляти» автомобіль електрикою, зарядна система надійно захищена від стрибків напруги. За допомогою функції обмеження потужності станція може керуватися в залежності від поточної завантаженості мережі запобігаючи її перевантаженню. Відкладений старт, що контролюється за допомогою зовнішньої системи керування дозволяє призначити зарядку на нічний час, коли тарифи на електроенергію знижені.

Wallbox прості у використанні: процедура Plug & Charge робить зарядку неймовірно легкої, зупинити і перезапустити пристрій можна одним натисканням.

Зарядні станції EVLink Wallbox  випускаються для одно- або трифазної мережі. При силі струму 32А (якщо зарядний пристрій автомобіля розрахований на цей струм) час повної зарядки акумулятора становить менше 4 годин - значно швидше в порівнянні з використанням побутової розетки.

Конструкція станцій  має високу міцність та ступінь захисту IP 54, що дозволяє встановлювати станції не тільки в приватних гаражах, але також і на корпоративних парковках поза приміщеннями, у цьому випадку контроль доступу забезпечується за допомогою ключа-блокіратора.

Зарядні станції EVLink Wallbox сертифіковані в Україні. Вони пройшли тестування провідними автомобільними виробниками на сумісність і рекомендовани до застосування для забезпечення безпечної та надійної експлуатації.

Можливо оформити попереднє замовлення на такі настінні зарядні станції:

EVH2S22P02K

EVH2S22P0CK

EVH2S7P0AK

Зарядна станція EVLINK WALLBOX T2 32A 3Ф

Зарядна станція EVLINK WALLBOX T2 32A 3Ф З КАБ

Зарядна станція EVLINK WALLBOX T1 32A 1Ф З КАБ

Станом на сьогодні, вже більше 56000 станцій Schneider Electric заряджають електромобілі в 47 країнах світу. 

Детальніше про зарядні станції EVLink від Schneider Electric можна прочитати на сайті виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів