ERC та ROMAD оголошують про підписання договору про стратегічне партнерство

Головна Новини ERC та ROMAD оголошують про підписання договору про стратегічне партнерство
11.12.2017

30 листопада 2017 року компанія ERC, найбільший дистриб’ютор інформаційних технологій та електротехніки в Україні, підписала контракт з компанією-виробником ROMAD, що виходить на вітчизняний ринок з Next Generation рішенням для захисту кінцевих точок.

Це співробітництво створене з метою забезпечити замовників надійним захистом від кіберзагроз і означає початок продажів рішення ROMAD Endpoint Defense на території України.

ROMAD — технологічна компанія у сфері кіберзахисту, інноваційні рішення якої захищені патентами США та ЄС, та відносяться до класу EDR за класифікацією Gartner. Ефективність кіберзахисту базується на фундаментальних дослідженнях, що проводилися протягом 4 років командою з понад 30-ти висококваліфікованих фахівців. В її основі — алгоритми біоінформатики, а ефективність перевірена та доведена на практиці під час минулих кібератак: Petya, Locky, Trikbot, BadRabbit та інших подібних. На масштабній виставці СЕЕ 2017 відвідувачі вже мали змогу ознайомитися із засобом захисту комп’ютерів нового покоління, адже на стенді ROMAD були продемонстровані можливості рішення щодо захисту від майбутніх загроз, вразливостей «нульового дня» та боротьби з кіберзлочинцями.

Принцип роботи:

  • поведінковий аналіз усіх системних викликів цільової точки в реальному часі;
  • генетичні секвенції визначають сімейства малварі, а не окремі штами;
  • спеціальні технології дозволяють опрацьовувати всі системні виклики без суттєвого зниження працездатності цільової точки.

«Захист від кіберзлочинців в Україні набуває все більших обертів, адже ми розуміємо, що живемо в ті часи, коли атаки на підприємства та індивідуальних користувачів носять віртуозний характер та призводять до значних збитків. Найважливіше, що країна і наш бізнес це усвідомлюють. Партнерство з виробником ROMAD вважаю актуальним та доцільним, та впевнена, що EDR рішення від ROMAD гармонійно доповнить наш портфель рішень з інформаційної безпеки», – прокоментувала Тетяна Корженко, директор дивізіону корпоративних рішень в компанії ERC.

Для наших партнерів доступні таки продукти:

  • ROMAD Endpoint Defense — миттєвий захист цільової точки від існуючих, нових та майбутніх штамів малварі в реальному часі. Доступні два типи ліцензій: для робочих станцій і серверів
  • ROMAD Analyzer — передовий системний інструмент для професіоналів кіберзахисту, доступний для безкоштовного завантаження

«В сучасних умовах, коли складність та кількість кібератак з використанням шкідливого програмного забезпечення невпинно зростає, фахівці з кіберзахисту знаходяться у пошуках ефективного рішення. ROMAD захищає інформацію користувачів на останньому кордоні від атак, які здолали усі інші рівні захисту, – зазначив Олександр Артеменко, менеджер з розвитку бізнесу компанії ROMAD. – Для донесення наших рішень до широкого загалу, ми обрали надійні та перевірені часом підходи, зокрема: партнерську модель продажів, надійного та високопрофесійного дистриб’ютора, якісну сервісну підтримку. Таким чином, разом із нашими партнерами, ми забезпечуємо користувачам саме той рівень кіберзахисту, який необхідний на сьогодні в Україні та за її межами».

Із будь-якими питаннями звертайтеся за адресою: security@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів