Apple придбала легендарний музичний сервіс Shazam

Головна Новини Apple придбала легендарний музичний сервіс Shazam
12.12.2017

У понеділок зранку відбулась епічна угода: корпорація Apple стала власником популярного сервісу для розпізнавання музики Shazam. Окрім розпізнавання аудіо, сервіс може похизуватись технологію доповненої реальності, коли звичайні зображення перетворюються у інтерактивний контент.

Останнім часом Apple активно просуває себе як постачальника музики, взяти, наприклад, купівлю виробника навушників Beats у 2014.

«Після запуску App Store – Shazam завжди буд одним з найпопулярніших додатків для iOS. Shazam ідеальний партнер для Apple Music, ці сервіси дозволяють користувачам розділяти своє захоплення відкриття нової музики з іншими», - повідомив Том Неймайр, представник Apple.

Раніше додаток Shazam був доступний для iPhone, iPad, iMac та Apple Watch. Чи буде цей сервіс інтегровано у всю техніку Apple - наразі не повідомляють.

Яблучна компанія активно розвиває музичний напрямок. На сайті ERC ви знайдете високоякісні навушники Beats та потужні планшети iPad, які подарують вам неперевершену якість звучання та зображення медіа-контенту.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів