Final Cut Pro X від Apple тепер може редагувати VR-відео

Головна Новини Final Cut Pro X від Apple тепер може редагувати VR-відео
15.12.2017

Вчора Apple оголосила про старт продажів iMac Pro, разом з яким представила велике оновлення професійного додатку для відеомонтажу Final Cut Pro X. В оновленій версії з’явились: можливість редагування відео з кутом огляду 360°, покращені інструменти корекції кольору та підтримка HDR.

Вперше на iMac користувачі можуть редагувати 8К відео, а переглянути результат можна у режимі реального часу за допомогою гарнітури HTC Vive.

У новій версії з’явились також потужні інструменти корекції кольору. В унікальні палітри кольорів вбудовані елементи регулювання відтінків, насиченості, яскравості, світіння та балансу білого.

Серед нововведень також слід виокремити підтримку HEVC та Cinema RAW Light, створення уповільненої зйомки у 3D редакторі Metal та редагування аудіо у Logic Pro. Тож Final Cut Pro X більш ніж готовий до реалій створення сучасного відео!

У каталозі ERC безліч моделей моноблоків Apple, які визнані одними з найнадійніших комп’ютерів на ринку. Кожен покупець знайде для себе пристрій із потрібним функціоналом і незмінно довершеним дизайном.

Товари з публікації
код товару: 99HALN007-00
немає в наявності
 
Варто тільки надіти шолом віртуальної реальності HTC VIVE, як реальний світ поступається місцем фантастичним відчуттям. Тобі доступні як гри для приміщень, наприклад, настільний теніс або більярд, так і цілі світи, що поєднують найрізноманітніші жанри. Технологія SteamVR Tracking, приголомшлива графіка, кут огляду 110˚, інтуїтивно зрозуміла система управління і сверхточная зворотний зв'язок - все це відповідає за створення неперевершеного рівня занурення у віртуальне середовище.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів