Нові технологічні рішення від Samsung на виставці CES2018

Головна Новини Нові технологічні рішення від Samsung на виставці CES2018
12.01.2018

Виставка споживчої електроніки у Лас-Вегасі підходить до свого завершення. Безліч стартапів дивували неочікуваними новинками. Провідні азіатські виробники електроніки та комп’ютерної техніки також не стоять на місці – ось перелік головних інноваційних рішень, представлених Samsung на виставці CES2018.

Споживчий телевізор неймовірного розміру “The Wall”

Модульний телевізор, виконаний за технологією MicroLED. В основі цієї технології використовуються неорганічні світлодіоди – вони ще більш яскраві, енергоефективні та довговічні.

Безрамковий дизайн та модульна конструкція дозволяє користувачу самостійно змінювати розмір телевізора і використовувати відповідно до своїх потреб. Найбільша модифікація складає 146 дюймів – це перший у світі споживчий модульний телевізор.

Диво медицини - окуляри Relumino для слабозорих

Samsung представила рішення для осіб із вадами зору. Сумісно з командою професора Мун Нам Джу з офтальмологічного університету у Сеулі, Samsung створила технологію, що дозволяє слабозорим «повернути світло» (на лат. «Relumino»).

Технологія працює завдяки ПЗ, встановленому на смартфон, сумісний із окулярами Gear VR. Додаток підвищує чіткість зображення, додає йому яскравості та контрастності.

Також Samsung представила більш портативну модель, що нагадує звичайні окуляри.

Завдяки Relumino слабозорі зможуть не тільки краще бачити об’єкти на відстані, а і навіть читати книжки.

Інтерактивний фліпчарт Flip – офісний простір майбутнього

Інтерактивна офісна дошка Samsung Flip призначена для підвищення ефективності командної роботи, а також для організації та проведення конференцій, що дозволяє якісно використовувати отримані результати.

Для користування фліпчартом не потрібні стілуси чи інші спецзасоби – малювати та писати можна пальцями, а стирати інформацію – долонею. І все це можуть робити одночасно декілька людей.

Весь контент може транслюватись на підключені ПК, планшети, смартфони без затримки та втрати якості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів