Новий протиударний Moto Z2 Force очікується на складі ERC вже з наступного тижня

Головна Новини Новий протиударний Moto Z2 Force очікується на складі ERC вже з наступного тижня
25.01.2018

Влітку 2017 року Motorola представила флагман Moto Z2 Force із екраном, що не б’ється. Серед інших особливостей – подвійна камера та підтримка модулів, що розширюють можливості смартфона. Новинка з’явиться на складі ERC вже наступного тижня.

Головна особливість – екран, що не б’ється. 5.5" Quad HD POLED дисплей із роздільною здатністю 2560х1440 Мп, виконаний за фірмовою Moto-технологією ShatterShield із протиударними властивостями.

Гарний зовнішній вигляд поєднується із солідною потужністю та різноманіттям можливостей. Корпус міцний, вироблений із алюмінію. Основна 12-мегапіксельна камера із подвійним спалахом дозволить отримати майже професійні фото та відео; фронтальна 5-мегапіксельна камера із спалахом оснащена 85° ширококутовим об’єктивом.

Флагман оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 835 із відеоприскорювачем Adreno 540 GPU, що гарантують високу продуктивність та швидкість передачі даних. На додаток - 6 Гб оперативної пам’яті та остання версія Android 7.1.1 Nougat.

Сумісний із усіма Moto mods, серед яких варто виділити moto 360 camera – за допомогою цього модуля можна знімати сферичні 4К відео. А також - Moto GamePad, що перетворює смартфон в ігрову консоль.

Вартість Moto Z2 Force становитиме 17995 гривень.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів