Інноваційна пральна машина LG серії TWINWASH з двома барабанами від сьогодні в Україні!

Головна Новини Інноваційна пральна машина LG серії TWINWASH з двома барабанами від сьогодні в Україні!
01.02.2018

Компанія LG Electronics анонсує вихід на український ринок інноваційної пральної машини серії TWINWash з двома барабанами. Нова пральна машина LG серії TWINWash – це основне відділення і міні-відділення для різних опцій прання. Основне відділення призначене для прання до 12 кг і сушіння до 8 кг білизни, а в міні-відділенні можна вмістити до 2 кг речей.

Користувачі зможуть одночасно завантажувати білизну у два барабани і прати речі, що потребують різних типів прання – в залежності від кольору і структури тканини, об’ємні речі і речі невеликого розміру. Крім того, завдяки одночасному завантаженню двох партій білизни і використанню в основній пральній машині функції TurboWash, нова модель серії дозволяє скоротити час прання до 49 хвилин. Також TWINWash оснащена технологією еко-гібридного сушіння EcoHybrid, завдяки якій користувач може сам обирати спосіб сушіння одягу: конденсаційний або за допомогою обдування тильного боку барабана холодним повітрям.


Завдяки інноваціям і технологіям LG, що реалізовані в цій пральній машині, висока якість прання білизни забезпечується за рахунок інверторного мотора з прямим приводом, алгоритму прання білизни 6 motion, а також технологій TrueSteam і TurboWash. Особливу увагу варто приділити передовій технології LG – пранню білизни за допомогою пари, що отримала назву TrueSteam. Технологія допомагає усунути до 99,9% алергенів, а функція «Освіжити» працює як «домашня хімчистка» – за 20 хв розгладить складки і усуне неприємні запахи.


Міні-пральна машина (нижнє відділення) розрахована на завантаження до 2 кг білизни і має низку переваг. Так, на відміну від основної пральної машини, барабан міні-відділення розташований горизонтально. Також нижня пральна машина використовує декілька рухів алгоритму прання 6 motion, що гарантує якісніше прання будь-якого виробу. А безшумну роботу LG TWINWash забезпечує інверторний мотор з прямим приводом.


Пральна машина оснащена модулем підключення до Wi-Fi. Завантаживши спеціальний додаток Smart ThinQ, користувач може легко керувати і змінювати встановлені раніше налаштування і завантажувати додаткові програми. А за допомогою програми Smart Diagnosis самостійно проводити діагностику несправностей без звернення до сервісного центру.

Пральна машина LG серії TWINWash, модель FH6G1BCH2N/FH8G1MINI3 у білому кольорі, з’явиться у продажу на ринку України з 1 лютого 2018 року. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів