Електросамокат KickScooter від Segway-Ninebot отримав премію iF DESIGN AWARD 2018

Головна Новини Електросамокат KickScooter від Segway-Ninebot отримав премію iF DESIGN AWARD 2018
02.02.2018

Кожного року найстаріша незалежна дизайн-компанія світу, iF International Forum Design GmbH, організовує церемонію iF DESIGN AWARD. На цьогорічній церемонії iF DESIGN AWARD всесвітньо відому нагороду у сфері дизайну отримав Segway-Ninebot. Продукт-переможець, електросамокат Ninebot KickScooter визнаний кращим у дисципліні "Продукція", категоріях "Спорт/ Велотранспорт/ Вуличний транспорт".

Серед 6400 продуктів з 54 країн світу, що змагалися за нагороду, судді особливо відзначили вишуканий алюмінієвий дизайн KickScooter. Серед інших дизайнерських та інженерних рішень: розумне підключення до застосунка Segway-Ninebot, можливість кастомізації скутеру, різні режими руху та опціональний акумулятор, здатний збільшити запас ходу. 


Більше інформації про електросамокат Ninebot KickScooter можна знайти за посиланням та у розділі “Design Excellence” офіційного сайту iF WORLD DESIGN GUIDE.


Електроскутер-переможець вже доступний на складі ERC, більше інформації за посиланням.

Товари з публікації
код товару: 40.01.0000.01
немає в наявності
 
Потужна батарея електросамоката Ninebot by Segway KickScooter ES1 підтримує максимальну швидкість 20 км/год. Подорожуйте без зайвих зусиль! Так як запас ходу у Ninebot by Segway KickScooter ES1 становить 25 км. Вага самоката 11.3 кг дозволяє переносити його навіть однією рукою. Амортизація переднього колеса забезпечує додатковий комфорт при їзді. Потужна передня фара і задні рефлектори забезпечують вам безпечну дорогу в темряві. LED дисплей відображає поточну швидкість, режим потужності і заряд батареї. Суцільні шини - не витрачайте час на їх обслуговування. Круїз-контроль для зручності поїздок на тривалі відстані. Електричне гальмо з анти-блокувальною системою. Витончений дизайн і надійна конструкція - всі дроти приховані в корпусі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів