Енергійно починаємо 2018 рік інженерним майстер-класом з HPE Service Manager!

Головна Новини Енергійно починаємо 2018 рік інженерним майстер-класом з HPE Service Manager!
02.02.2018

З 22 по 26 січня в Навчальному Комплексі ERC у Києві відбувся інженерний майстер-клас з HPE Service Manager, надалі HP SM (тепер належить компанії Micro Focus) з акцентом на подальше впровадження рішень на його основі у вітчизняних замовників.

Цей унікальний п’ятиденний курс поглибленого технічного навчання був створений з метою отримання учасниками знань та навичок з планування, встановлення, налаштування HP SM та його інтеграції з іншим програмним забезпеченням корпоративного рівня.



Протягом цих інформаційно насичених та продуктивних п’яти днів, навчанням керував провідний технічний консультант Геронімус Юрій Львович, який має десятирічний досвід роботи з HP SM/ServiceCenter, п’ять  років з яких було присвячено роботі в Hewlett Packard. Юрій залюбки ділився досвідом розробки, впровадження та міграції продукту, отриманим у більш ніж двадцяти великих замовників з банківського та державного сектору. А наприкінці тренінгу слухачі ретельно перевірили, чи усі важливі для них питання було розглянуто під час навчання.

«Тренінг пройшов дуже продуктивно,  поділився своїми враженнями Юрій Геронімус,  команда ERC прекрасно організувала все – від приміщення та технічного оснащення, і закінчуючи підтримкою протягом тренінгу. Колеги, що приїхали навчатися, були дуже мотивовані і мені здається, що тренінг був дуже корисним для них. Ми розглянули всі аспекти глибокого налаштування і впровадження HP SM – від архітектури розгортання до глибоких налаштувань, розробки на його платформі та інтеграції. Я вважаю, що після курсу спеціалісти інтеграторів готові до впровадження HP SM, а спеціалісти замовників – до контролю роботи інтеграторів».

«Було дуже приємно побачити якісну роботу інструктора, що включала як численні практичні кейси, так і різноманітні прийоми для більш легкого засвоєння інтенсивної програми» – такої думки директор УК ERC Володимир Шило, що готує IT-інструкторів понад десять років.

ERC

Професійний дистрибутор в Україні з 1995 року з власними методами розвитку та підтримки каналу, сервісом до- та після- продажів. ERC просуває передові технології та піклується про довгострокові партнерські відносини із провідними світовими виробниками, а також з компаніями-початківцями. Для багатьох з них учбовим партнером є Навчальний комплекс ERC, що створений для ефективної підтримки партнерів та замовників.

Micro Focus

Всесвітня компанія-розробник програмного забезпечення, яка має 40-річний досвід у наданні та підтримці корпоративних програмних рішень, які допомагають клієнтам швидше впроваджувати інновації. Застосовуючи багаторічний досвід у галузі програмного забезпечення та безпеки, Micro Focus надає можливість своїм клієнтам використовувати нові технологічні рішення, збільшуючи цінність інвестицій у ІТ-інфраструктуру та бізнес-додатки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів