ERC - дистрибутор Makita!

Головна Новини ERC - дистрибутор Makita!
06.02.2018

Повідомляємо, що компанії ERC та Makita підписали контракт про співробітництво та дистрибуцію.

Корпорація «Макіта» заснована у 1915 р. Почавши з виробництва електродвигунів, «Макіта» розвинулась так, що стала провідним виробником електроінструментів у Японії, а також визнаним світовим лідером. Корпорація «Макіта» також є знаним виробником бензоінструментів для лісового господарства та садівництва. Віддаючи належне потенціалу України, у 2003 р. корпорація «Макіта» відкрила представництво «Макіта» в Україні. У 2005 р. корпорація «Макіта» відкрила товариство з обмеженою відповідальністю "Макіта Україна", яке на рівні з іншими філіями «Макіта» у різних частинах світу, є складовою частиною корпорації "Макіта".

Заводи корпорації «Макіта» розташовані у Японії, Великобританії, Німеччині, Сполучених Штатах Америки, Китаї, Румунії, Бразилії та Таїланді.

Корпорація «Макіта» виробляє декілька тисяч моделей, але в кожну країну модельний ряд визначається окремо, відповідно до частоти та напруги струму, національних стандартів, кліматичних, виробничих умов та інше. Для умов України підібраний ряд, який нараховує понад 400 моделей інструментів, що відповідають національним стандартам та мають необхідні сертифікати.

Інструменти «Макіта» відзначаються високою якістю та надійністю. Водночас це складні, високотехнологічні вироби, які мають бути забезпечені сервісним та гарантійним обслуговуванням. ТОВ "Макіта Україна", яка є єдиним офіційним постачальником продукції в Україну, має необхідні комплектуючі для забезпечення сервісу та оснащення до інструментів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів