Новий контракт ERC з компанією Aeotec Inc, виробником рішень для автоматизації будинків

Головна Новини Новий контракт ERC з компанією Aeotec Inc, виробником рішень для автоматизації будинків
08.02.2018

Компанія ERC, найбільший дистрибутор рішень інформаційних технологій та електротехніки в Україні, підписала контракт з компанією Aeotec Inc. ( раніше Aeon Labs ), виробником рішень під брендом Aeotec для автоматизації будинків за бездротовим протоколом Z-Wave.

Цим контрактом ERC розширює бізнес в категоріях «Розумний будинок», «Автоматизація будівель», які дуже стрімко зростають та користуються попитом у всьому світі.

Працюючи на протоколі Z-Wave, прилади Aeotec підтримують будь-які контролери розумного будинку – Fibaro, Vera, Zipato, Samsung SmartThings.

Завдяки такій сумісності, вся автоматизація будинку може бути налаштована в одному програмному забезпечені і буде працювати непомітно для користувача, а вишукані дизайнерські рішення Aeotec дозволять використовувати розумні пристрої в будь-якому інтер’єрі та вирішувати будь-які завдання – керувати освітленням, розетками, гаражними дверима, приладами опалення; забезпечувати безпеку, завдяки сирені, датчикам руху та відкриття дверей чи вікон.


Вся продукція сертифікована в Україні.

Асортимент Aeotec вже доступний зі складу в Києві:
goo.gl/2uik9y

Із будь-якими питаннями звертайтеся за адресою: iot@erc.ua

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів