Смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 Plus показали на MWC!

Головна Новини Смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 Plus показали на MWC!
26.02.2018

25 лютого, за день до офіційного відкриття Mobile World Congress, що традиційно відбуватиметься в Барселоні, Samsung показала новий флагман – GalaxyS9.

З самого-самого новинки – камера, що має такі ж адаптивні характеристики, як і людське око. Основна камера з 12-МП сенсором має оптичну стабілізацію зображеня і автофокус Dual-Pixel. А ще – основна камера оснащена змінною діафрагмою з 2 режимами: f/1.5 и f/2.4. 

  

Режим SlowMo і селфіемоджі

З особливих фішок камери – режим SlowMo з можливістю зйомки 960 кадрів в секунду. Для порівняння – в звичайній уповільненій зйомці камера робить 240 кадрів в секунду.

Тренд тотальної персоналізації компанія втілила в селфіемоджі – тепер своє фото можна перетворити на анімовані емоджі.

 

                                       

Дисплей та звук

S9 отримав 5,8-дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю 2960х1440. Galaxy S9+ має  6,2-дюймовийй дисплей з  аналогічною роздільною здатністю.

Флагман гучніший від минулорічного аж на 40%. За звук відповідають динаміки Harman з підтримкою Dolby Atmos.

Процесор, акумулятор, пам’ять

Вже традиційно флагмани оснащені різними процесорами для різних ринків. В США постачатимуться апарати з Qualcomm Snapdragon 845, а на всі інші ринки – з Exynos 9810. Тактова частота для першого 2,6 ГГц, а для другого - 2,9 ГГц.

Ємність акумуляторів S9 - 3000 мАч, S9+ – 3500 мАг. Ці показники такі ж, як і в минулорічному флагмані. Але завдяки покращених показниках енергоефективності процесора, працювати смартфони будуть довше. Живляться новинки через USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки, або  безконтактно.

Об’єм оперативної пам’яті в Samsung Galaxy S9 – 4 ГБ, в Samsung Galaxy S9+ - 6 ГБ. Об’єм вбудованої пам’яті однаковий для обох – 64 ГБ з можливістю встановлення карти microSD.

Объём оперативной памяти в смартфоне Samsung Galaxy S9 составляет 4 ГБ, а версия Galaxy S9 Plus несёт на борту 6 ГБ ОЗУ. Ёмкость встроенного хранилища одинакова для обеих версий и составляет 64 ГБ. Также имеется возможность установить карту памяти microSD.

Ергономіка та дизайн

Від минулорічного флагмана S9 відрізняється також і розміщенням сканера відбитків – тепер він знаходиться під модулем камери, а не над ним. Стандарт захищеності апаратів - IP68.

Ціна флагмана - $1000.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів