Топ-9 функцій та технологій флагманів Samsung Galaxy S9 та S9+

Головна Новини Топ-9 функцій та технологій флагманів Samsung Galaxy S9 та S9+
15.03.2018

Вчора в Києві відбулась офіційна презентація флагманів Samsung Galaxy S9 та S9+. А вже 23 березня офіційно стартує продаж смартфонів у роздрібних мережах України.

Камера з подвійною апертурою

Флагмани отримали рекордну для смартфонів подвійну апертуру - f/1.5 та і f/2.4 – що реалізована за аналогією людського. Коли освітлення недостатнє – об’єктив пропускає більше світла, а якщо надмірне – зменшує обсяг променів.

Фото, зроблені в умовах поганого освітлення, смартфон покращує завдяки технології багатокадрового зменшення шуму. Для цього смартфон робить 12 знімків і комбінує їх у один. Технологія дозволяє зменшити кількість шумів на 30%.

Переваги подвійної камери

Подвійна камера Galaxy S9+ це фактично два 12-мегапіксельних об'єктиви. Один - ширококутний об'єктив із апертурою f/1.5 і графічним сенсором Super Speed ​​Dual Pixel, аінший — телеоб'єктив із апертурою f/2.4. Завдяки цьому рішенню можна застосувати 2-кратне оптичне та 10-кратне цифрове наближення. Кожен об’єктив отримав систему оптичної стабілізації зображення для чітких фотографій.

Функція Live Focus. Змінює глибину різкості селфі до або після його створення. Background Blur - змінює фон фотографії, наприклад,  мультиплікаційними серцями чи зірками. Камери Galaxy S9 та S9+ використовують технологію машинного навчання для поліпшення знімків. Так, функція Selfie Focus автоматично розпізнає обличчя серед інших об'єктів. Image Classification Solution самостійно класифікує зображення та розпізнає оточення користувача для застосування відповідних фільтрів.

Супер-уповільнення яскравих моментів життя з режимом Super Slow-mo

Камера у Galaxy S9 та S9+ має режим надуповільненої зйомки – 960 кадрів у секунду! Камера збереже навіть ті частки секунди, які важко помітити неозброєним оком.

Функцію забезпечує  новий сенсор зображення Super Speed ​​Dual Pixel, який підтримує швидшу обробку картинки. Ролики у режимі Super Slow-mo у 32 рази повільніші за звичайні відео та у чотири рази повільніші, ніж будь-які інші мобільні технології уповільненої зйомки. У результаті 0,2 секунди звичайного формату перетворюються приблизно у шість секунд уповільненого ролику! Отриманий результат можна перетворити у GIF-анімацію або поліпшити за допомогою фонового музичного супроводу.

Персоналізовані AR Emoji

AR Emoji — анімовані емодзі у вигляді тварин або мультиплікаційних персонажів. Одне селфі дозволяє алгоритмам машинного навчання смартфону проаналізувати 2D-зображення та розпізнати більше 100 елементів міміки обличчя. Після цього Galaxy S9 використовує зображення для створення реалістичного аватару у вигляді 3D-моделі, яка імітує рухи обличчя власника. 

На старті продажів Galaxy S9 та S9+ смартфони будуть підтримувати 18 попередньо встановлених персонажів для створення AR Emoji. При бажанні користувач може створити власний аватар і налаштувати його — вибрати зачіску, аксесуари, такі як окуляри та одяг. Наразі Samsung також співпрацює із багатьма партнерами для збільшення кількості нових персонажів.

AR Emoji сумісні із месенджерами, які використовують клавіатуру Samsung. Анімації можна відправити у вигляді GIF- або PNG-файлу, не залежно від смартфона отримувача.

Кінематографічний звук

Galaxy S9 оснащений передовою  звуковою системою - стереодинаміками AKG, які гарантують якісне збалансоване звучання за будь-якого рівня гучності. Galaxy S9 також підтримує Dolby Atmos, що створює ефект об'ємного 360-градусного звучання. Технологія сумісна як із ексклюзивним контентом Dolby Atmos, так і з будь-якими іншими формами медіа.

Мобільність 

З док-станцією Samsung DeX Pad смартфон перетворюється у персональний комп'ютер. Завдяки док-станції Samsung DeX Pad можна легко підключати Galaxy S9 та S9+ до монітору, клавіатури та мишки для зручного редагування документів та ігор на великому екрані. Смартфон можна використовувати як сенсорну клавіатуру або тачпад! Це рішення особливо сподобається людям, к які часто пересуваються містом та їздять у відрядження.

Покращений дизайн

5,8-дюймовий Galaxy S9 і 6,2-дюймовий Galaxy S9+ отримали вдосконалені безмежні дисплеї.

Дисплеї Super AMOLED відрізняються більш міцним склом Corning Gorilla Glass 5 та більш глибоким чорним кольором рамок. Це одночасно приховує сканер райдужної оболонки ока та створює мінімалістичний вигляд. Обидва смартфони відрізняються сучасним елегантним дизайном і доступні в Україні у трьох кольорах: чорному, сірому та ліловому.

Безпечний та зручний

Інтелектуальне сканування Galaxy S9 Intelligent Scan поєднує переваги сканера райдужної оболонки ока та розпізнавання обличчя  для створення одного рішення аутентифікації користувача. Інтелектуальне сканування надає безпечний доступ до вмісту пристрою практично за будь-яких умов.

Сканер відбитків пальців смартфона, який тепер ергономічно розташований під основною камерою пристрою, підтримує функцію Dedicated Fingerprint. Технологія дозволяє вибирати необхідні відбитки для доступу до захищеної папки Secure Folder.

Samsung Bixby Vision  

Інтелектуальна платформа Samsung Bixby Vision  інтегрована у камеру Galaxy S9 та S9+. Система використовує технологію доповненої реальності та глибокого навчання, і надає користувачеві багато корисної інформації про його середовище – геолокацію при наведенні камери вниз, місця неподалік  та відстань до них при наведенні камери на місцевість навколо.

Працює це так - коли камера смартфона спрямована на певний об'єкт, Bixby розпізнає його та миттєво накладає пов'язані дані на зображення. Наприклад, користувач зможе використовувати функцію онлайн перекладу Live Translation у режимі Bixby Text під час ділової поїздки за кордон. Це допоможе  перекладати меню у ресторані та інші написи іноземною мовою, або навіть конвертувати іноземну валюту у реальному часі. А ще Bixby може розпізнавати їжу та напої, показуючи її калорійність.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів