ERC та Dell EMC – новий рівень партнерства

Головна Новини ERC та Dell EMC – новий рівень партнерства
04.04.2018

Компанія ERC, найбільший дистриб’ютор інформаційних технологій та електротехніки в Україні, підписала контракт про розширення співпраці з корпорацією Dell EMC за напрямком систем збереження даних EMC.

Компанія Dell EMC є однією з найбільших у світі компаній на ринку продуктів, послуг та рішень для збереження і управління інформацією. Dell EMC обслуговує замовників у 180 країнах світу, включаючи 98 відсотків компаній зі списку "Fortune 500". Розуміючи цінність та важливість інформації як ресурсу, Dell EMC пропонує широкий портфель високопродуктивних рішень для збереження та управління даними.

Рішення від Dell EMC допомагають замовникам модернізувати свої центри обробки даних та ефективно трансформувати ІТ відповідно до постійно зростаючих потреб бізнесу. Передові рішення Dell EMC забезпечують ефективну роботу зі зростаючими структурованими та неструктурованими даними, підтримують продуктивність та надійність ключових бізнес-додатків у складних робочих процесах. Завдяки своїм пропозиціям, Dell EMC забезпечує найкращу продуктивність, вартість та економічність для IT-організацій замовників.

Розширення співпраці між компаніями ERC та Dell EMC вже найближчим часом надасть можливість нашим партнерам отримувати додаткові переваги від роботи з найкращими світовими рішеннями в галузі IT. Адже у поєднанні з партнерськими програмами від Dell EMC та вигідними умовами співпраці з ERC легше успішно та ефективно розвивати бізнес у галузі передових IT технологій.

«Надійне збереження та захист даних, ефективне та просте керування ними надають у  результаті підвищення продуктивності праці. Це критично важливі вимоги при взаємодії з даними. І все це - неповний перелік переваг, які незабаром очікують на наших замовників, завдяки розширенню співпраці із Dell EMC у напрямку EMC», – прокоментував Олександр Соп’як, Директор дивізіону інфраструктурних рішень в компанії ERC.

Незабаром асортимент компанії ERC поповниться повним переліком продуктів та рішень від лідера систем збереження даних та конвергентних рішень, а саме:

  • Системи збереження даних
  • Конвергентна інфраструктура
  • Мережеве обладнання
  • Рішення з безпеки та резервування інформації.

«Розвиток стратегічного партнерства та проектної дистрибюції в Україні є запорукою успішного впровадження цифрових трансформацій, нових тенденцій та інтегрованих рішень у цифровому майбутньому. Розширення співпраці з компанією ERC відкриває нові можливості для замовників, які вже сьогодні готові модернізувати, автоматизувати та трансформувати свій бізнес», - зазначив Роман Боцула, Менеджер по роботі з партнерами в компанії Dell EMC.

Основою роботи ERC з партнерами є надання серії послуг на базі пропозицій рекомендованого набору якісних продуктів, їх постійна наявність на складі,  персональний фахівець, особливі фінансові та логістичні умови, а також спеціальні програми просування, маркетингова, інформаційна та технічна підтримка, навчання фахівців з продажів та інших співробітників компанії.

З питаннями стосовно продукції та рішень Dell EMC, звертайтеся до наших експертів за адресою: server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів